Na prvom Hrvatskom pizza cupu u organizaciji G.E.T. Reporta u prekrasnom Prelogu, pobjedu je odnijela nova pizzerija smještena u zagrebačkoj Malešnici
Portal Gastro.hr i Miele Centar vas pozivaju na još jednu radionicu kuhanja. Ovaj put se radi o najslađim božićnim receptima, a radionica se održava 8. prosinca.
U Miele Centru 28. listopada 2015. godine održava se nova radionica kuhanja portala Gastro.hr. Saznajte kako se prijaviti i sudjelovati u radionici.
Za dobar i kvalitetan ručak osim "poštenog" komada mesa ili ribe potrebni su i začini kao i prilozi. Čak i jaki, ljuti začini, kao što je curry, imaju ljekovita svojstva
MOGU ČUDA NAPRAVITI: Za vas smo izabrali pet prehrambenih artikala koje bi svakako trebali nabaviti jer po povoljnim cijenama nude izvrsnu kvalitetu
Recept za kolač od samih suhih sastojaka jako je jednostavan i brz, najviše vremena potroši se na ribanje jabuka, sve ostalo je "piece of cake"
Premda naizgled jednostavna priprema tijesta za pizzu, ipak postoje neka pravila kojih se treba pridržavati, tvrde Talijani , a na nama je da im vjerujemo
Dodajte još glavnih sastojaka koje ste koristili u pripremi te vodu ili neslani temeljac pa sve zajedno prokuhajte još desetak minuta ili neutralizirajte limunom
Omiljena škrobasta namirnica česta je pratnja velikom broju jela, a kako bi vam olakšali dosadno guljenje krumpira pronašli smo zgodan video trik
Ljeto je i ne da vam se paliti pećnicu i dodatno grijati ionako prezagrijane kuhinje? Želite što manje vremena provesti u kuhinji ali želite nešto slatko? Evo recepta
Čovjek je vjerojatno još od kamenih špilja u potrazi za hranom i biljem koji potiču spolni nagon i seksualnu želju. Potraga nije bila uzaludna, a namirnice su pri ruci
Ovo je savršen recept za kućni budžet svakog Hrvata. Glavni sastojak je potpuno besplatan - morski kamen, a ostali mogu biti ostaci raznog povrća hladnjaka
Čim zatopli, tikvice ne izlaze iz naše kuhinje, slatke, slane, kratko kuhane, naribane, pohane, jednostavno ih volimo u svim oblicima. Otkrijte nove recepte
Izostavimo li ribu, a rižu spojimo s nekoliko pametnih sastojaka, dobit ćemo jeftini sushi koji i dalje ima sve karakteristike popularnog jela - okus, izgled i hranjivost
Srećom, brojne slasne deserte moguće je brzo i jednostavno pripremiti, i to bez pečenja u pećnici. Odaberite jedan od naših prijedloga za ove vruće dane
Povodom Internacionalnog dana burgera, 28. svibnja, Gastro.hr organizira 'Malu radionicu velikih burgera' za sve gurmane željne ispobavanja nečeg novog.
Ako su vam jagode najdraže proljetno voće i imate recept koji vam svi hvale, uključite su u izazov #mjesecjagoda portala Gastro.hr i osvojite 1000 kuna!
25. travnja održana je prva škola kuhanja portala Gastro.hr. Uz stručno vodstvo chefa Saše Polojca, polaznici su naučili pripremati pet ukusnih i brzih proljetnih jela
Okusite proljeće na tanjuru na proljetnoj školi kuhanja portala Gastro.hr sa chefom Sašom Polojcem! Škola kuhanja se održava u Miele Centru 25. travnja od 11 sati
Od ostataka šunke i jaja možete pripremiti francuski krumpir ili finu salatu ili pak najmilije iznenaditi torticama s mladim lukom po receptu Branka Ognjenovića