To je to što me zanima!

Geldof za rame zgrabila ruka duha dok se kupala sa sinom?

U vrijeme kada je duhove doista lako dodati na sliku pomoću brojnih aplikacija na mobitelima, ne preostaje ništa drugo nego britanskoj manekenki vjerovati na riječ...
Vidi originalni članak

Peaches Geldof, slavna britanska manekenka i novinarka, zatekla je prije nekoliko dana javnost fotografijom na kojoj jasno možemo vidjeti kako je za rame drži nečija ruka.

Slika je nastala dok se kupala u kadi sa sinom Astalom, te uvjerava da nije njezina jer je u tom trenutku jednom rukom držala fotoaparat, a drugom oko struka grlila dijete.

Geldof je sliku objavila prije nekoliko dana na Instagramu, pa napisala da vjeruje kako je riječ o ruci žene koja je počinila suicid prije gotovo stotinu godina nakon što je na svijet donijela mrtvorođenče.

Prijateljski entitet

- Kuću u kojoj živim s obitelji, a koja se nalazi u Kentu, su sagradili jedan bogataš i njegova trudna žena dvadesetih godina prošloga stoljeća. 

- Nesretnica je rodila mrtvorođenče i potom potpuno poludjela od tuge, te je navodno skončala život namjerno se utopivši u kadi - napisala je Geldof, pa dodala da osjeća kako duh nije neprijateljski nastrojen.

- Prisustvo entiteta nije prijeteće, ne osjećam zle namjere ili ljutnju. Naprotiv, prije bih rekla da je prijateljsko i majčinsko. Kao da se duh ukazao zbog mog sina, jer voli djecu i bebe - napisala je kći Boba Geldofa i Paule Yates.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • barbara kucic 21.03.2014.

    ma necija tuđa ruka!!

  • radislav 02.02.2014.

    bas cekao duh da se slika ona sa njim hahahaha

  • svanuće 27.12.2013.

    Duhovi su izišli iz mašte bolesnih ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare