To je to što me zanima!

Genijalni 'penzići': Plešu više od 60 godina i dalje rasturaju

Stariji bračni par oduševio je svojom plesnom tehnikom, a prekrasno ih je vidjeti rasplesane i nakon toliko godina. Korisnici društvenih mreža zadivljeni su ovim vremešnim umirovljenicima
Vidi originalni članak

Odličan video dolazi iz njemačkog gradića Durmersheima, u kojem umirovljeni bračni par rastura u plesu. Dietmar Ehrentraut (70) i njegova supruga Nellia (64) sudjelovali su na plesnom natjecanju i oduševili sve prisutne, ali i korisnike društvenih mreža.

Vrckavi supružnici rekli su da nisu ni primijetili da ih se snima, a osvojili su nagradu u veteranskoj konkurenciji. Rođeni Austrijanci dosad su osvojili austrijsko plesno prvenstvo četiri puta, a također su bili i prvaci Njemačke.

Čak su odlučili i putem tečaja prenijeti svoju vještinu idućim generacijama, a Nellia je objasnila da "sa suprugom jednostavno uživa u glazbi i da je ples postao sastavni dio njihovog života".
Idi na 24sata

Komentari 17

  • peppito 10.04.2017.

    ma kako su samo gipki. ma svaka čast. ;)

  • Behemot 05.04.2017.

    Izgledaju jako oronulo za svoju dob. Kad sam vidio lika rekoh dobro drži svojih 85 godina a kada tamo mladić od 70 koji samo izgleda kao starac .. Pa ja znam ljude koji sa 72, 74 godine rade više sklekova od mene, a ovaj lik si nemre sam cipele zavezati :/

  • 05.04.2017.

    bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare