To je to što me zanima!

Glupost je neuništiva: Kad se humanitarna akcija otme kontroli

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIDEO: Mnogi poznati i slavni uključili su se u globalnu akciju "Ledeni izazov". Slijedili su ih obični ljudi što je dovelo do raznih komičnih situacija.
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 12

  • Tišina mora 09.09.2014.

    hahahha ajme urnebesni su svi,kako sam se sada nasmijala sve mi suze potekle:-) samo mi nije jasno zašto ova nosi luftiće na rukama haha o mila majko šta sve neću vidjet još:-)

  • hvala bogu što sam ateist 07.09.2014.

    Ljudska vrsta ne može niže pasti. Za par usranih dolara svaka budala si uzima za pravo izrugivati se s bolesnima i s bolešću koja je sve samo ne komična i od sebe praviti majmuna. Zar se niti jedan novinar nije sjetio pitati bolesnika od ALS-a što misli o ovom idiotizmu i kako se osjeća uvućen u "BIG SHOW" bez svoje volje i pristanka. Samo je pitanje vremena kad će neki idiot pokrenuti nešto još ponižavajućije i blesavije za još goru i neizljećiviju bolest. Ovo je žalosno Umjesto da ove gluposti bojkotiraju mediji se jagme i natjeću ko će objaviti sliku većeg celebrityja koji se "ponesen iskljućivo plemenitim porivom, a ne željom da bude viđen i da se o njemu piše" debilno zalio ledenom vodom.

  • Vlad 06.09.2014.

    Uz sve gluposti ipak je cilj postignut. Oni željni slave su se proslavili ili osramotili, o bolesti se saznalo a i prikupljena su značajna sretstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare