To je to što me zanima!

Google snimio flotu NLO-a u savršenoj formaciji leta

Googleova usluga Street View postavila je kamere u 25 engleskih gradova te snimila devet srebrnih kugli iznad brojnih londonskih trgovina...
Vidi originalni članak

Britanka Faye Sharpe (18) istražujući susjedstvo Bethnal Greena u istočnom Londonu uočila je neobične letjelice.
- Gledala sam cestu ne bih li vidjela svoje prijatelje. Vidjela sam nešto neobično i povećala fotografiju - rekla je Faye.
Prvo je mislila da su avioni. Međutim, bili su preblizu.
- Možda je bio NLO - dodala je tinejdžerica.
Stručnjak za NLO-e Nick Pope uzbuđen je zbog fotografije koju je opisao kao "zaista fascinantnom".
- Čini se kao da prikazuje devet objekata, u obliku kugli, kako lete u savršenoj formaciji - rekao je stručnjak koji je nekad istraživao neobične pojave za Ministarstvo obrane.
Preispitao je sve mogućnosti kojima se obično objašnjavaju neobična viđenja, ali ni jedno ne odgovara ovom slučaju.

PLEČKO IH JE VIDIO DALEKOZOROM
Drago Plečko, istraživač rubnih područja znanosti, tvrdi da je na kongresu o izvanzemaljcima vidio leteće tanjure. Američki izlagač dao mu je specijalni dalekozor. 
- Nije montaža jer smo svaku večer u pustinji u Nevadi gledali letjelice. Uvijek su imale drukčiju putanju - rekao je Plečko.



1700 PUTA FOTOGRAFIRALI NLO-E
Antonio i Simona Urzi iz Milana su 1700 puta fotografirali svemirske letjelice. Iskustva su podijelili nedavno na kongresu o izvanzemljcima u Nevadi. Njihovo otkriće prozvali su “talijanskim Roswellom”. Sve je počelo, rekao je Antonio, jedne ljetne večeri 2001.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zovitemebuha 01.04.2009.

    meni slici na april prvi

  • sablja 30.03.2009.

    To meni izgleda kao neko modernije svjetlo pričvršćemo na stupu. A ako su NLO-i bilo bi vrijeme da se konačno to pitanje ozbiljno razmotri.

  • Duxqwe 30.03.2009.

    Ma nisu vanzemaljci, to sam samo ja bija u svojem jugu, preuredi getribu, male prenika na motoru pa je poletija, ma bezveze, pola djelova mu otpalo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare