To je to što me zanima!

Građevinski materijal i seks: Tip iz SAD-a ostao bez penisa nakon što mu je žena 'napunila' alatku

U SAD-u na hrpi proizvoda, puno više nego u ostatku svijeta, stoji oznaka 'da nije za ljudsku upotrebu'. Razumljivo, nakon bizarnih trendova gdje su djeca svašta stavljala u usta. Ali kad odrasli krenu sa suludim idejama...
Vidi originalni članak

Bizaran, iako je i to preblaga riječ, slučaj iz SAD-a ovih je dana preplavio svjetske medije. Iako na prvu zvuči suludo, na kraju se ispostavilo kako je riječ o istinitoj priči. Muškarac srednjih godina iz SAD-a zauvijek je ostao bez 'funkcionirajućeg' penisa, nakon što je pristao udovoljiti suludoj ideji svoje supruge..

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neimenovani muškarac već se dulje vremena borio s impotencijom, probao je gotovo sve moguće kako bi zadovoljio svoju suprugu, ali ništa nije djelovalo. Ona za njegove probleme baš i nije imala pretjeranog razumijevanja i zahtijevala je od njega da obavlja svoje 'supružničke obaveze'. Kako on sam nije mogao riješiti problem, ona je to odlučila napraviti za njega. U sobu je donijela ambalažu polistirenske ekspandirajuće pjene, koja se koristi kod građevinskih radova, te mu je predložila da 'napune' njegova 'Veseljka', kako bi stao uspravno...

Što sve muškarci neće napraviti za žene....

Preskočimo detalje samog postupka i skočimo tri tjedna unaprijed.

U lokalnu bolnicu stiže muškarac, žali se na probleme s mokrenjem, ali ne otkriva odmah kako je do njih došlo. Tek kasnije priznaje što su on i partnerica 'genijalno' smislili. 

Operacijom su liječnici uspjeli izvući stvrdnute komade pjene iz njega i tako su mu vjerojatno spasili život jer mu je prijetilo širenje infekcije. Penis, koji ionako nije dobro djelovao, sad je vječno izgubljen. Muškarac će morati 'odraditi' još nekoliko operacija 'estetskog' tipa, ali ništa dok ne sjedne i porazgovara sa psihijatrom, javili su iz bolnice u koju je primljen.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • x00x 20.01.2022.

    Nema da ne stoji haha

  • josipban83 20.01.2022.

    Pa Ameri ni ne znaju da je da pohana prsa pileća i burgeri dolaze od životnija,u biti ako uopće dolaze!!!🙄🙄🙄

  • Špric 20.01.2022.

    Radije ovo čitam nego nešto o galebu đoletu koji serucka u BG

Komentiraj...
Vidi sve komentare