Obavijesti

Viral

Komentari 7

Građevinski materijal i seks: Tip iz SAD-a ostao bez penisa nakon što mu je žena 'napunila' alatku

Građevinski materijal i seks: Tip iz SAD-a ostao bez penisa nakon što mu je žena 'napunila' alatku

U SAD-u na hrpi proizvoda, puno više nego u ostatku svijeta, stoji oznaka 'da nije za ljudsku upotrebu'. Razumljivo, nakon bizarnih trendova gdje su djeca svašta stavljala u usta. Ali kad odrasli krenu sa suludim idejama...

VIDEO

Bizaran, iako je i to preblaga riječ, slučaj iz SAD-a ovih je dana preplavio svjetske medije. Iako na prvu zvuči suludo, na kraju se ispostavilo kako je riječ o istinitoj priči. Muškarac srednjih godina iz SAD-a zauvijek je ostao bez 'funkcionirajućeg' penisa, nakon što je pristao udovoljiti suludoj ideji svoje supruge..

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Penis VIDEO

Neimenovani muškarac već se dulje vremena borio s impotencijom, probao je gotovo sve moguće kako bi zadovoljio svoju suprugu, ali ništa nije djelovalo. Ona za njegove probleme baš i nije imala pretjeranog razumijevanja i zahtijevala je od njega da obavlja svoje 'supružničke obaveze'. Kako on sam nije mogao riješiti problem, ona je to odlučila napraviti za njega. U sobu je donijela ambalažu polistirenske ekspandirajuće pjene, koja se koristi kod građevinskih radova, te mu je predložila da 'napune' njegova 'Veseljka', kako bi stao uspravno...

Što sve muškarci neće napraviti za žene....

Preskočimo detalje samog postupka i skočimo tri tjedna unaprijed.

Helicopter transports Intensive Care corona patient to Germany

U lokalnu bolnicu stiže muškarac, žali se na probleme s mokrenjem, ali ne otkriva odmah kako je do njih došlo. Tek kasnije priznaje što su on i partnerica 'genijalno' smislili. 

Operacijom su liječnici uspjeli izvući stvrdnute komade pjene iz njega i tako su mu vjerojatno spasili život jer mu je prijetilo širenje infekcije. Penis, koji ionako nije dobro djelovao, sad je vječno izgubljen. Muškarac će morati 'odraditi' još nekoliko operacija 'estetskog' tipa, ali ništa dok ne sjedne i porazgovara sa psihijatrom, javili su iz bolnice u koju je primljen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.