To je to što me zanima!

Granom napao fotografe koji su snimali golu curu

Shen Guoxian (60) kaže da je snimanje golotinje prljavo i zagađuje okoliš. Ostatak sela se ne slaže, te su uživali u pogledu na djevojku
Vidi originalni članak

Bijesnom seljaninu nije se svidio snimanje gole djevojke u kineskom parku Shenxiandong te je granom napao 10 fotografa. Par sati ranije grupa seljana, ljubitelja 'umjetnosti', skupilo se gledati kako 20-godišnja djevojka pozira. Brzo su ih otjerale njihove supruge, a zatim je sa granom dotrčao Shen Guoxian (60).
- Došli su tu snimati gole fotografije, što je prljavo i zagađuje okoliš. Šteti obiteljskim vezama u selu - rekao je Shen. Fotografi se nisu složili s njime rekavši kako je uskogrudan. Upravitelj parka kaže da su fotografi platili ulaznicu, pa se mogu slikati koliko žele.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • direktor 15.06.2010.

    evo mafia na japanskom----------- (hrvatski > japanski) 今私はあなたGDOが、ステフゼミ裸に座ってはならないし、それらをスティック範を示

  • mafia2560 15.06.2010.

    Sad bum vam ja pokazala gdo tu gol sme sedeti, Stef zemi batinu pa ih poteraj (samo sto to ne znam napisati na Kineskom)

  • bosnia_80 15.06.2010.

    hahaaahaha....okupilo se dvadesetak seljana \"LJUBITELJA UMJETNOSTI\" ...u prijevodu ljubitelja golotinje :P.. koje su otjerale njihove supruge, znači takvu umjetnost vole samo muški seljani, hehee...

Komentiraj...
Vidi sve komentare