To je to što me zanima!

Guska pala na auto nakon što ju je pogodio meteor

Gusku u letu pogodio je meteorit od četiri kilograma i srušio ju na automobil obitelji Mannion u ponedjeljak u engleskom gradu Derbyju
Vidi originalni članak

Poštar Adrian Mannion (46) pio je jutarnju kavu u obiteljskoj kući sa suprugom Fionom kada je čuo kako je nešto lupilo na prilazu kuće. Sekundu kasnije čuo je još jedan udarac. Prvi udarac proizveo je četiri kilograma težak meteorit. Drugi zvuk proizveo je pad nesretne guske na krov njihova skupocjenog Mini Coopera prouzročivši štetu od 25.000 kuna.
- Čuli smo dva jaka udarca i izjurili van da vidimo što se dogodilo. Imali smo što i vidjeti. Kraj automobila se nalazio veliki kamen čudnog oblika, a na krovu ošamućena guska - priča Adrian. No, to još nije bio kraj nesrećama za jadnu pticu. Prije nego što su uspjeli spasiti gusku, dotrčala je lisica i odvukla ju u grmlje.
- To je vjerojatno najnesretnija ptica ikad. Preživjela je udarac meteora da bi bila obrok divljoj lisici - prepričava nesretni događaj Fiona (46).

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sined 06.02.2008.

    a lisicu je pojeo medo, a medu lav

  • Roci 06.02.2008.

    Ha ha ha najveca glupost koju sam cuo pa jel ti nepismenjaci znaju kojom brzinom leti meteor.Jedno 100 000kmh vjerojatno ni oni nebi prezivjeli pad a ne guska idioti

  • ajazvi10 05.02.2008.

    DAJ SERU! OD PTICE BI OSTALA PALAČINKA DAJU JE POGODIO OVAKAV KAMEN!! TO JE SAMO OVA OBITELJ HTJELA SE MALO POJAVIT U NOVINAMA I POKAZAT SVOJ NOVI AUTO!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare