To je to što me zanima!

Hodnici su bili preuski: Kauč dizalicom uselili na šesti kat

Radnici su dovezli kauč ispred zgrade. Uspio je ući u lift, ali problem su bili hodnici koji su preuski za kauč dužine dva i pol metra. Opcija je bila da ga ostave u hodniku ili vrate natrag
Vidi originalni članak

Prolaznici su vadili telefone i sve snimali u nevjerici. Nama je samo bilo bitno da dođe do gore u jednom komadu, šaleći se govori Danijel Rešetar (27), koji je u ponedjeljak postao prava atrakcija u zagrebačkom Remetincu jer svoj novi kauč nije mogao na ‘normalan’ način unijeti u stan na šestom katu zgrade.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Radnici su dovezli kauč ispred zgrade. Uspio je ući u lift, ali problem su bili hodnici koji su preuski za kauč dužine dva i pol metra. Opcija je bila da mi ga ostave u hodniku ili vrate natrag. Ovo drugo nikako nisam mogao prihvatiti – prepričava nam Danijel. Brzo se sjetio da bi mogao pozvati dizalicu.

- Teško je pronaći dobar kauč za 5000 kuna, tako da platiti još 450 kuna nije bilo puno za dizalicu - objašnjava Danijel.

Cijeli događaj je privukao radoznale prolaznike koji su počeli snimati kako kauč diže gore s dizalicom, a jedna susjeda s trećeg kata se križala dok joj je kauč prolazio ispred prozora. U svemu su mu pomagali šogor i tast, koji su na balkonu čekali Danijela i preko ruba uspjeli prebaciti kauč.

- Uživamo sad u njemu i drago mi je da ga nismo vratili u dućan – govori Danijel.     

Idi na 24sata

Komentari 22

  • _l_ 04.04.2018.

    jesi ga već "isprobao"?

  • 04.04.2018.

    izgleda da tekstopisac poistovjecuje sirinu i duzinu

  • stones1990 04.04.2018.

    Čemu toliko čuđenje, u Italiji se normalno seli dizalicom i kroz prozor

Komentiraj...
Vidi sve komentare