To je to što me zanima!

Htio izbjeći uhićenje: Pijan je legao u lijes i pravio se mrtav!

Optužen je da je kršio mjere socijalnog distanciranja jer je pio sa svojim prijateljima, a pod utjecajem alkohola bio je i kad je uhićen. I ranije su ga njegovi sugrađani optuživali da korona virus ne doživljava ozbiljno
Vidi originalni članak

Gradonačelnik jednog peruanskog gradića 'pravio se mrtav' kada je policija došla po njega jer se tijekom izolacije opijao s prijateljima i time kršio propisane epidemiološke mjere.

Jamie Rolando Urbina Torres je 'spavao' u otvorenom lijesu s maskom na licu kada su policajci u ponedjeljak navečer došli u grad Tantara uhititi ga. Polica je na kraju i fotografirala njegov pokušaj glume.

POGLEDAJTE VIDEO:

Optužen je da je kršio mjere socijalnog distanciranja jer je pio sa svojim prijateljima, a pod utjecajem alkohola bio je i kad je uhićen.

I ranije su ga njegovi sugrađani optuživali da korona virus ne doživljava ozbiljno i da ne poduzima dovoljno mjera sigurnosti da zaštiti njihov gradić.

GRADONAČELNIK NOVIGRADA Kršio je mjere: 'Čemu kazna, izašao sam na deset minuta...'

Lokalno stanovništvo je u izolaciji 66 dana nakon što je Vlada donijela takvu odluku za cijelu državu. Tvrde da je gradonačelnik svega osam dana bio u izolaciji.

U Peruu je zabilježeno više od 100 tisuća slučajeva koronavirusa, a 3.024 osobe su preminule.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • FrenkiNino 22.05.2020.

    Ke?

  • 22.05.2020.

    Pa covjek se redovito dezinficiral i di je tu problem? 😂😂😂🍺🍺

  • 22.05.2020.

    Nasa Kolinda se nikada nije krila kad je lokala ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare