To je to što me zanima!

I Bin Laden se prijavio za posao snova, ali ga odbili

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Više od 10.000 ljudi prijavilo se za posao čuvara pustog tropskog otoka u Australiji. Među njima i najtraženiji svjetski terorist - Osama Bin Laden
Vidi originalni članak

Video na YouTubeu prikazuje originalnu snimku bradatog Osame Bin Ladena s izmišljenim titlom na dnu ekrana koji objašnjava zašto je baš on idealan za posao.
- Uživam na zraku i pješčanim područjima. Imam iskustva u snimanju videa, dodjeljivanju zadataka i iskustva u koordinaciji velikih manifestacija. Hobiji su mi umjetnost, letjelice i obnavljanje. Otvoren sam i zabavan - piše u titlu.
Turistička zajednica australskog Queenslanda, koja je organizirala natjecanje, potvrdila je da je čovjek, koristeći Bin Ladenovo ime, podnio službenu molbu za posao, ali su je odmah odbacili kao neprimjerenu. Queensland je pokrenuo natječaj za "posao iz snova" i tražio zainteresirane da pošalju video aplikaciju. Sretnik će šest mjeseci čuvati nekoliko pustih otoka najvećeg sustava koraljnih grebena na svijetu, Velikog koraljnog grebena za 560 tisuća kuna. Hranit će kornjače, promatrati kitove te sakupljati otočnu poštu. Besplatno će spavati u trosobnoj vili na obližnjem otoku Hamiltonu i pisati blog promovirajući otok. Bin Laden se skriva u planinama na granici Afganistana i Pakistana. Povremeno se pojavi neki video ili audio poruka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare