To je to što me zanima!

I ćelavi dolaze na šišanje: Frizerke rade u bikinijima

Zbog previše frizerskih salona u gradu, Joanna Respondek izvukla je as iz rukava, skinula svoje zaposlenice i konkurenciji preotela mušterije
Vidi originalni članak

U frizerski salon 'Kod Joanny' dolaze čak i ćelavci da im djevojke u donjem rublju ili bikiniju bar operu glavu. Vlasnica frizerskog salona za muškarce koji radi već 12 godina u Poljskoj, Joanna Respondek izvukla je as iz rukava, skinula svoje zaposlenice i konkurenciji preotela mušterije.
- Htjela sam nešto novo. Frizerke u bikiniju u Poljskoj još nismo imali. I uspjelo je. Klijenti nam dolaze iz po nekoliko desetaka kilometara udaljenih gradova. Neki traže da ih šišamo što duže, čak i po sat vremena. Dolaze nam i ćelavi, da im djevojke operu glavu ili ošišaju dlake u ušima - kaže Joanna. Violeta (20) i Evelina (19) pristale su se skinuti jer je konkurencija u gradu jaka, čak je 100 salona u Jastrzebjeu. Iako im se većina muškaraca upucava, one se, kažu, na to ne obaziru i bez problema rade svoj posao.
- Već me je jedan zaprosio, ali sam odbila. Ovo je moje radno mjesto - rekla je Violeta. Usluga dama u bikiniju je gotovo duplo skuplja, a vlasnica planira zaposliti i jednog mladića koji će raditi u kupaćim gaćicama.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • voreti3 28.02.2010.

    uf šta je zgodna ova cura crnka preseksi - a ima i predobre noge i cice, svaka xast takvoj frizerki!!!

  • micka2 28.02.2010.

    i ja bi se išla šišat u salon u kojem rade muškarci samo u gačicama

  • nogometas05 28.02.2010.

    A koliko kostaju dodatne usluge iz backroom-a??

Komentiraj...
Vidi sve komentare