To je to što me zanima!

I do tog je došlo: Ova zvijezda će objaviti pornić, ali ima uvjet

(Relativno) poznata YouTube zvijezda Lena Nersesian poznatija i kao 'Lena The Plug' svojim je obožavateljima najavila objavu snimke seksa ako ispune jedan nimalo lako dostižan cilj
Vidi originalni članak

YouTube je još uvijek mjesto na kojem YouTuberi do gledatelja dolaze na najkreativnije i nerijetko bizarne načine. No, YouTuberica je Lena Nersesian je upravo podigla ljestvicu i to, sudeći prema brojnim reakcijama, do gotovo degutantnih razina. 

Ona je dosad na YouTubeu prikupila nešto više od stotinu tisuća pretplatnika, no puca mnogo, mnogo više. Ona bi naime željela barem milijun pretplatnika i umjesto da to toga dođe kao i svi ostali, ona se dosjetila svojevrsnog 'prečaca'. 

U svojem najnovijem videu najavila je da će u trenutku kada dođe do milijun pretplatnika snimiti porno film. Da, dobro ste pročitali, nije šala. To će, kaže, učiniti s kolegom YouTuberom poznatim pod imenom 'Adam22'. 

I zaista, video njene najave dosad je pogledalo više od milijun i pol ljudi, a i broj pretplatnika vrtoglavo se diže. Ipak, brojka od milijun još je uvijek vrlo daleko. 

Što reći, koju posluku porati? 

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • frano4 30.01.2017.

    Trebala im je ponudit ulogu i filmu tad bi bilo par miliona

  • Mercedes s klasa 27.01.2017.

    I do kojeg smo broja došli?!

  • Fabs123 25.01.2017.

    Pisite bolje kako politicari kradu drzavu a ne o nekim spodobama

Komentiraj...
Vidi sve komentare