To je to što me zanima!

I vas će zaboljeti: Štitnik za prepone testirali - snajperom

Jedan od trenutno najinteresantnijih projekata na Kickstarteru je štitnik za prepone. Kako bi ulagačima dokazali čvrstoću, testirali su ga na čovjeku - vatrenim oružjem
Vidi originalni članak

Tvrtka 'Nutshellz LLC' želi krenuti u proizvodnju 'najčvršćeg štitnika za prepone na svijetu'. Za to im pak treba barem 30 tisuća dolara koje su zatražili od svih zainteresiranih na Kickstarteru

Svoj su proizvod namijenili prije svega igračima bejzbola i hokeja, a kako bi zainteresirali ili sportaše ili njihove roditelje, ekipa koja je osnovala Nutshellz odlučila ga je i isprobati i to - snajperom. 

Ajoj. 

Nasreću, sve je prošlo u najboljem mogućem redu, a i video počinje upozorenjem u kojemu stoji da su sve odradili profesionalci u strogo kontroliranim uvjetima i kako ni slučajno to ne pokušavate kod kuće. 


Idi na 24sata

Komentari 25

  • icon 12.05.2015.

    Za sve one koji se "križaju", sniper je svaka precizna puška sa ugrađenom optikom, bez obzira na kalibar. Druga stvar je da mi ovo smrdi na fake jer taj metak koji je pogodio "jajobran" se morao negdje odbiti, ne vjerujem da je tip pogodio pod pravim kutem, a svaki rikošet bi frajeru završio u nogama ili škembi tako da nisam baš siguran da frajer baš ima muda, više sam sklon vjerovati da je ovo samo dobro tempirana marketinška kampanja ;)

  • jebenavjeverica 12.05.2015.

    Zanima me zasto je stavio naocale? To bi mu kao pomoglo da je ovaj promasio. XD

  • PATRICIA 12.05.2015.

    Zabolljelo me vec nakon procitanog naslova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare