To je to što me zanima!

Ima tek dvije godine i već zna čitati i naći sve zemlje na karti

Upitate li Sherwyna kako funkcioniraju vulkani ili što su to zvijezde padalice, dječak nevjerojatnog potencijala će vam to bez problema objasniti. Fascinantno, zar ne?
Vidi originalni članak

Sherwyn Sarabi, dječak iz Roystona koji će za nešto manje od dva mjeseca proslaviti treći rođendan, zapanjio je pedijatre i psihologe jer je doista čudesno da dijete njegove dobi zna objasniti kako funkcioniraju vulkani ili što su to zvijezde padalice.

Slažu se, Sherwyn je nevjerojatno inteligentan i nije pretjerivanje za njega reći da je genij.

Sherwyn također zna objasniti koju ulogu ima bilo koji od ljudskih organa, pa čak se i samostalno koristiti iPadom. Daroviti je dječak svoje prve riječi izgovorio kada je imao samo deset mjeseci, a u međuvremenu je naučio čitati i brojati do dvije stotine. 

Kao što ćete moći vidjeti na snimci, s lakoćom pronalazi države na karti, pa se svi oko njega sa zanimanjem pitaju što li će tek sve moći za još koji mjesec.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Markoo1995 16.08.2012.

    ovo nisam znao sa 12 godina a da znam sa 2 :D

  • Mala87 07.08.2012.

    Izgleda odraslije od svojih vršnjaka i na faci mu se vidi izraženija inteligencija i pamet, ALI, mene je strah kad ovakva dica počnu odrastati i postanu frikovi. ://

  • kristijan12 06.08.2012.

    zar to nije muško i kao prvo mogao bih i ja pročitati imena svih država na svijetu ako piše,dva puta je pogriješio i mama mu okreće na tu stranu da vidi što piše (ipak u članku piše da zna čitati) i rekla je dvaputa kolumbija

Komentiraj...
Vidi sve komentare