To je to što me zanima!

Indijca stavili u hladnjak jer su rekli da je mrtav pa ga spasili. Tri dana kasnije umro u bolnici

Indijca su u bolnici navodno proglasili mrtvim te "tijelo" predali obitelji koja ga je smjestila u specijalni hladnjak do pogreba. Da je još živ shvatili su pogrebnici dan kasnije
Vidi originalni članak

Indijca starog 74 godine greškom su proglasili mrtvim. Gospodina Balasubramanyama proglasili su mrtvim u petak nakon što je dovezen u jednu privatnu bolnicu u indijskoj državi Tamil Nadu zbog nepoznatih zdravstvenih problema. Obitelj je njegovo tijelo preuzela, sukladno indijskoj tradiciji odvezla kući i smjestila ga u specijalan hladnjak koji je dobila od pogrebne kompanije, prenosi BBC.

Da je Balasubramanyam još živ otkrili su pogrebnici koji su dan kasnije došli po njegovo tijelo. To su shvatili nakon što su otvorili hladnjak, a nesretnik se počeo tresti od hladnoće. Nakon što su otkrili da je još živ prevezli su ga u drugu bolnicu gdje je jučer umro od zatajenja pluća.

Obitelj je, nakon što su ga prvi puta greškom proglasili mrtvim, već napravila sve pripreme za pogreb koji je trebao biti u utorak. Pogrebnicima su rekli kako imaju potpisanu smrtovnicu iz bolnice, no policiji taj dokument nisu mogli predočiti. Zbog toga je policija pokrenula postupak protiv obitelji zbog "ugrožavanja ljudskog života nesmotrenim ponašanjem". 

Ne zna se kako je uspio preživjeti na niskim temperaturama u hladnjaku. Također, lokalna policija nije htjela komentirati istražuje li se u vezi njegove smrti i bolnica u kojoj su ga navodno proglasili mrtvim.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Liverpool_YNWA 17.10.2020.

    Trbalo bi biti zvono unutra🥶

  • 17.10.2020.

    Ne razumijem zasto se ti hladnjaci ne mogu otvoriti iznutra?

Komentiraj...
Vidi sve komentare