To je to što me zanima!

Iskalio bijes: Središte stranke zalio je s tri tone kanalizacije

Mnogi će reći kako je politika vrlo prljav posao, a da pritom to ne misle na ovako doslovan način. Taj je izraz tako u kombinaciji s cisternom dobio novo značenje
Vidi originalni članak

Nadzorna kamera instalirana pred ulazom Liberalne demokratske stranke u Kišinjevu, glavnom gradu Moldavije, zabilježila je neobičan i veoma smrdljiv prizor. 

Naime, politika vladajuće stranke toliko je razbijesnila jednog građanina da se on odlučio parkirati pred pragom njene središnjice i to ne s bilo kakvim vozilom, već s - cisternom. 

Kako se priča dalje odvijala pogoditi vjerojatno možete i sami. Naime, nezadovoljni građanin otvorio je ventil i pred zgradu središnjice izbacio čak tri tisuće litara kanalizacije

Moldavija je inače u ogromnim gospodarskim problemima, a prosječna plaća tamo iznosi tek oko 270 američkih dolara. Ovaj incident naljutio je i nedavno izabranog premijera Valeria Streleta s obzirom da je upravo on predsjednik Liberalne demokratske stranke, piše australski 9News.  

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Vadjajna 14.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kung fu panda 13.10.2015.

    za,ra im stranku :))

  • CopyPaste 13.10.2015.

    Ja tu ne vidim 3 tone na snimci, al ajde vjerovat cemo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare