To je to što me zanima!

Ispao iz kamiona i smrzavao se u hladnoj šumi: Da moj pas nije doveo policiju, sigurno bih umro

Tinsley je nakon nesreće lutala cestom i na sreću privukla je pažnju policije. Prvo su mislili da je lutalica, ali ubrzo su shvatili kako im svojim ponašanjem pokušava nešto pokazati...
Vidi originalni članak

Ne govori se bez veze da je pas čovjekov najbolji prijatelj. Tu su kad nam je najpotrebnije i sve su spremni napraviti za nas. 

Ovčarka Tinsley privukla je pažnju policajaca u saveznoj državi New Hampshire i tako spasila život svojem vlasniku. Građani su javili organima reda kako pas šeta mostom i laje na automobile, pa je policija izašla na teren provjeriti situaciju, javio je CNN

Policajac Tom Sandberg i njegove kolege ubrzo su našli velikog psa koji je bio uplašen i nervozan, a poručnik Dan Baldassarre je rekao da su ga pokušali zaštititi i maknuti s ceste. 

No nisu uspjeli. Svaki put kad bi joj se približili, ona bi im pobjegla i vraćala se na isto mjesto gdje su je pronašli.

- Stajala je na vrhu nasipa i gledala dolje - rekao je poručnik Baldassarre.

Policajci su zatim vidjeli oštećeni dio zaštitne ograde, a kad su pogledali dolje, vidjeli su teško oštećeni kamion prevrnut na krov. 

Iz policije su rekli da je njezin vlasnik bio jedan od dvojice muškaraca ozlijeđenih u nesreći. Shvatili su da im je privlačila pažnju kako bih spasila svog 'gazdu' nakon ove nesreće. 

U mailu za CNN policijska glasnogovornica je potvrdila da su muškarci od siline udara ispali iz kamiona te da su bili pothlađeni, a na njihovom tijelu su bile vidljive brojne ozljede.

- Ovo je bila kao stvarna Lassie situacija. Stvarno čudesno, spasila im je život. Sumnjam da bi preživjeli noć na ovako niskim temperaturama - rekli su iz policije.

Muškarci su prevezeni u lokalnu bolnicu na liječenje. Nakon nesreće za CNN se oglasio Tinsleyin vlasnik, Cam Laundry

- Ona je moj anđeo čuvar. Nisam mislio da je toliko pametna da napravi tako nešto - rekao je Cam. 

Cam ju je opisao kao svoju partnericu te je objasnio da stalno putuju zajedno u kamionu koji je sudjelovao u nesreći. Naravno, iako je razmažena, što je Cam priznao, njezina hrabrost i heroizam će sada dodatno biti nagrađeni. 

- Dobije sve što poželi. Sad moram smisliti nešto posebno. Navečer će svakako dobiti malo češkanja, a za večeru ću joj pripremiti neku divljač ili hamburger - završio je ponosni vlasnik ovog psa heroja.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • quazequatl1 24.01.2022.

    Evo zašto vjernost, iskrenost i poštenje u današnje doba trebaju biti na cijeni. Nemoralni ljudi su egocentrična čudovišta.

  • F-150 24.01.2022.

    Ko god je copy paste tekst treba znat da to nije kamion nego kamionet.

  • Marijan_Matijević 24.01.2022.

    Pas je čovjeku najbolji prijatelj, ovo je samo još jedan od dokaza...

Komentiraj...
Vidi sve komentare