To je to što me zanima!

Izabrana nova Miss Bumbum: Ovo je najljepša guza Brazila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Indianara Carvalho, 22-godišnja ljepotica iz Santa Catarine, nova je vlasnica titule Miss Bumbum, odnosno najljepše guze u Brazilu. Upoznajte je kroz videa i slike
Vidi originalni članak

Carvalho je pobjednicom proglašena u ponedjeljak navečer u Sao Paulu nakon odluke deseteročlanog žirija, a u finale se plasirala uz još 14 djevojaka koje su dobile najviše simpatija od čak 2,7 milijuna glasača (sveukupno ih je bilo 27).

Prva guza Brazila ujedno se i obogatila za otprilike 120 tisuća kuna, pa odmah suočila s optužbama suparnice Brune Valentim , koje je po proglašenju iza pozornice počela uvjeravati prisutne da je Carvalho titulu kupila za 280 tisuća kuna, prenosi Globo .

Organizatori su njezin navod ismijali, odnosno tek prokomentirali da se svake godine suočavaju s istim tvrdnjama razočaranih natjecateljica.

Bilo to istina ili ne, dodajmo da je drugo mjesto osvojila favoritkinja Claudia Alende, u međuvremenu prozvana brazilskom Megan Fox, a treće Ana Flavia.

Indianara Carvalho

Sve natjecateljice

Kadrovi s finalne večeri

Idi na 24sata

Komentari 54

  • šaptačica 19.11.2014.

    pa ovakvu rit nebum imala ni sa 5 banki!treba taj obujam prikupit!

  • varešak 19.11.2014.

    Ne vidim ovdje ništa lijepo,to nije guza nego guzičetina,

  • cybercro 19.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare