To je to što me zanima!

Izgledaju kao 'curice': Nitko im ne vjeruje koliko godina imaju

Lure Hsu kaže da svoj izgled duguje vrlo jednostavnim stvarima. Vodi i povrću, koje konzumira u velikim količinama. I njene sestre Fayfay i Sharon izgledaju vrlo mladoliko
Vidi originalni članak

Kada vidite fotografiju Lure Hsu s Tajvana rekli biste da ima 20-ak godina. No mnogi će se šokirati kad shvate koliko je stvarno stara. Naime, ova modna blogerica i dizajnerica interijera uskoro će napuniti 42 godine, javlja Daily Mail.

Kaže da svoj izgled duguje vrlo jednostavnim stvarima - vodi i povrću, koje konzumira u velikim količinama. Svako jutro pije crnu kavu, a izbjegava sokove, šećer, ljute umake i začine.

Najveću važnost ipak pridaje hidrataciji kože, pije i vitamin C te kolagen u tekućem obliku. Također, nigdje ne izlazi bez kreme s visokim zaštitnim faktorom.

Lure redovno na Facebooku i Instagramu, gdje je prate tisuće obožavatelja, objavljuje fotografije iz svog svakodnevnog života, na kojima su često i članovi njene obitelji.

>>> Lure sa sestrama

I njene sestre, Sharon (36) i Fayfay (40) izgledaju duplo mlađe no što stvarno jesu. 

"Kako imam djecu, kćeri stare 10 i osam godina, držim se rutine. Svaki dan rano se budim i rano liježem. Uvijek jedem tri puta dnevno, a doručak nikad ne preskačem", kaže Fayfay.

>>> Lure sa sestrama

Fayfay, kao i sestra, tvrdi da se tajna dobrog izgleda krije u pijenju vode.

"Osim toga svako jutro započnem čašom mlake vode, i tako već cijelo desetljeće", kazala je Fayfay.

Najmlađa sestra Sharon kaže da je od Lure naučila mnogo o njezi kože, posebice koliko ju je važno zaštititi od štetnog djelovanja sunca.

Sharon je inače model i zvijezda na Tajvanu, a na Facebooku ima preko milijun fanova.

Djevojke kažu da su dobre gene naslijedile od majke, koja i danas izgleda odlično za svoje godine. To potvrđuje i fotografija koju je Lure objavila na svom Instagramu, a na kojoj pozire sa sestrom Sharon i navodno majkom, koja ima 63 godine. Prosudite sami je li istina...

>>> Lure (desno) je na fotografiji navodno s majkom (u sredini) i Sharon (lijevo)

Idi na 24sata

Komentari 32

  • nitko.poznat 30.06.2017.

    Žene stvarno dobro izgledaju. U prilog im ide naravno šminka, odjeća i fotošop, ali i bez toga su mladolike i zgodne. Azijatkinje su sitne građe i dugo mogu izgledati kao tinejđerice, ako se potrude.

  • 29.06.2017.

    kao da su popile eliksir mladosti

  • emilzatopek 29.06.2017.

    Sve je to bilo na orošavanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare