To je to što me zanima!

Jede pred kamerom: Deblja se na internetu kako bi smršavjela

Britanka Rachel tvrdi da je probala puno dijeta, teretane i odricanja, ali nije uspjela smršavjeti. Sada novac koji zaradi jedući na internetu sprema u fond za operaciju
Vidi originalni članak

Posao Britanke Rachel Hart (34) je da što više jede za što dobiva plaću od 3.360 kuna, piše The Sun. Stranci iz cijelog svijeta plaćaju joj da jede najrazličitiju kaloričnu hranu i deblja se, dok ju oni gledaju i uživaju u pogledu. Novac koji zaradi štedi kako bi joj liječnici ugradili balon u želudac. 

- Neki misle da je način na koji zarađujem oduran, ali ću pokušati riješiti problem svoje debljine - rekla je Rachel, majka troje djece koja živi u Cornwallu.

Ovaj posao radi posljednja četiri mjeseca. Svakog tjedna provede oko šest sati pred web kamerom i jede što god poželi. Za sada ima oko 500 redovitih gledatelja. 

- Znam da zvuči čudno što se prejedam da bi smršavjela no ovo je odlična prilika za laku zaradu - kaže Rachel. 

Probleme s težinom ima već desetak godina. Kaže kako je probala na desetke dijeta no niti jednom nije postigla ono što je htjela. 

- Odlazila sam u teretanu tri puta na tjedan i vježbala po tri sata. Pazila sam što jedem i nije uspjelo. Odlučila sam se za ugradnju balona za što mi je treba oko 75.000 kuna - objasnila je. 

Istraživala je i naišla na internetsku stranicu Big Beautiful Women gdje pretile žene iz cijelog svijeta jedu pred kamerama dok ih muškarci gledaju i doživljavaju ekstaze.

- Poslala sam nekoliko svojih fotografija i u jednom danu primila nekoliko stotina odgovora. Pisali su mi kako sam prekrasna, da odlično izgledam. Konačno sam se osjećala poželjnom - rekla je Rachel. Kaže kako je prvi puta dok ju je gledao obožavatelj iz Arizone bila jako nervozna, no brzo se opustila.

- Platio mi je 250 kuna. Novac sam odmah spremila u svoj fond za operaciju - rekla je Rachel. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zodijak111 21.03.2012.

    pa tko to plača

  • user_32967 19.05.2011.

    vidi krmetine jebote, umjesto da začepi tu rupetinu kojom jede, ona ju trpa kolačima za novac.

  • someone023 14.05.2011.

    I to je normalan način kako doći do love za smršavit?!?!?MA NEVJERUJEM DA JE ONA VJEŽBALA PO 3 SATA DNEVNO!Da je to istina smršavila bi da i je debela kao JACQUES HOUDEK

Komentiraj...
Vidi sve komentare