Obavijesti

Viral

Komentari 11

Jede pred kamerom: Deblja se na internetu kako bi smršavjela

Jede pred kamerom: Deblja se na internetu kako bi smršavjela
1

Britanka Rachel tvrdi da je probala puno dijeta, teretane i odricanja, ali nije uspjela smršavjeti. Sada novac koji zaradi jedući na internetu sprema u fond za operaciju

VIDEO

Posao Britanke Rachel Hart (34) je da što više jede za što dobiva plaću od 3.360 kuna, piše The Sun. Stranci iz cijelog svijeta plaćaju joj da jede najrazličitiju kaloričnu hranu i deblja se, dok ju oni gledaju i uživaju u pogledu. Novac koji zaradi štedi kako bi joj liječnici ugradili balon u želudac. 

- Neki misle da je način na koji zarađujem oduran, ali ću pokušati riješiti problem svoje debljine - rekla je Rachel, majka troje djece koja živi u Cornwallu.

Ovaj posao radi posljednja četiri mjeseca. Svakog tjedna provede oko šest sati pred web kamerom i jede što god poželi. Za sada ima oko 500 redovitih gledatelja. 

- Znam da zvuči čudno što se prejedam da bi smršavjela no ovo je odlična prilika za laku zaradu - kaže Rachel. 

Probleme s težinom ima već desetak godina. Kaže kako je probala na desetke dijeta no niti jednom nije postigla ono što je htjela. 

- Odlazila sam u teretanu tri puta na tjedan i vježbala po tri sata. Pazila sam što jedem i nije uspjelo. Odlučila sam se za ugradnju balona za što mi je treba oko 75.000 kuna - objasnila je. 

Istraživala je i naišla na internetsku stranicu Big Beautiful Women gdje pretile žene iz cijelog svijeta jedu pred kamerama dok ih muškarci gledaju i doživljavaju ekstaze.

- Poslala sam nekoliko svojih fotografija i u jednom danu primila nekoliko stotina odgovora. Pisali su mi kako sam prekrasna, da odlično izgledam. Konačno sam se osjećala poželjnom - rekla je Rachel. Kaže kako je prvi puta dok ju je gledao obožavatelj iz Arizone bila jako nervozna, no brzo se opustila.

- Platio mi je 250 kuna. Novac sam odmah spremila u svoj fond za operaciju - rekla je Rachel. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Snimka iz Osijeka: Zmijurina je bila na staklu dok smo se vozili
'ZANIJEMILI SMO'

Snimka iz Osijeka: Zmijurina je bila na staklu dok smo se vozili

OSIJEK Već smo bili u vožnji kad smo primijetili kako nas promatra kroz staklo. Mi smo zanijemili, a ona je tako mirno stajala i okretala glavu, bila je uporna da se zadrži na autu. Mi smo nastavili voziti do odredišta. Brat je prvo ostavio mene, a zatim je stao jer je primijetio da zmije više nema. Otvorio je cijeli auto, ali ju nije uspio pronaći, rekla nam je čitateljica

Stan u Zagrebu za 'samo' 450 eura? Da, ali uz uvjet: 'Vlasnica će doći par puta prespavati tu!'
BISTE LI PRISTALI?

Stan u Zagrebu za 'samo' 450 eura? Da, ali uz uvjet: 'Vlasnica će doći par puta prespavati tu!'

Biste li pristali na nižu cijenu najma pod uvjetom da će vam nekoliko puta godišnje u stan doći prespavati 'gazdarica'? Pišite nam svoja iskustva s najmom stana u komentarima
Pogledajte bisera na obilaznici! Ono kad prekršiš sve stavke Zakona o prijevozu tereta...
NEĆE TO NIGDJE

Pogledajte bisera na obilaznici! Ono kad prekršiš sve stavke Zakona o prijevozu tereta...

Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga ugrozio, snašao se čovjek. Ušparao 100 eura...'