To je to što me zanima!

'Kak' se veli - prvo pa muško': Novi Ford Focus ide u Zagreb

Najviše sreće imao je 77-godišnji Mirko Žibret iz Zagreba, kojem je ovo prva nagrada kod nas. Kaže da bolje nije moglo, s obzirom na to da je nedavno prodao svoj automobil
Vidi originalni članak

- Ha, čujte, kak' se ono veli - prvo pa muško. Ovo mi je prva nagrada kod vas i još uvijek ne mogu vjerovati, javio nam se kroz smijeh Mirko Žibret (77) iz Zagreba, sretni dobitnik novog Ford Focusa u našoj nagradnoj igri. Iako već u trećoj životnoj dobi, Mirko nam je rekao da i dalje aktivno vozi i sudjeluje u prometu.

- Kao da ste znali da me trebate izvući. Naime, nedavno sam prodao svoj auto pa mi je ovaj stigao kao naručen. Odmah sam javio sinu s kojim ću dijeliti novi automobil, nastavio je odlično raspoloženi Mirko, koji je dosad u našim nagradnim igrama već pokušavao i s drugim automobilima i s kuponima za gorivo, no čekao je, čekao i - dočekao na najljepši mogući način.

Novi Ford Focus ima 1.0 Ecoboost motor, koji je najnagrađivaniji motor na svijetu i šest godina zaredom je najbolji mali motor na svijetu. Za lagodniju i ugodniju vožnju tu su tempomat, stražnji parkirni senzori, LED dnevna svjetla, start/stop sustav te sportski ovjes.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare