To je to što me zanima!

Kanadski MVP: Spremni smo odgovoriti na invaziju zombija!

Porezi, dugovi, nezaposlenost, nelikvidnost, korupcija... čini se da su naši političari odavno razradili strategiju obrane od zombija. Zaobići će nas u jaaako širokom luku
Vidi originalni članak

Svaka država svoje brige ima, pa se neki vlastodršci bore s gorućim problemima, a neki s mrtvim i hladnim, ali svejedno opasnim po egzistenciju naroda. 

Naime, dok Vesna Pusić nastoji nekako postići dogovor oko duga Ljubljanske banke, pa još k tome brine i o pristupu Hrvatske u Europsku uniju, njenog kanadskog kolegu Johna Bairda ovih dana more sasvim drugačiji problemi - zombiji! 

Ne šalimo se, Ministar vanjskih poslova Kanade u srijedu je usred parlamenta imao zadaću umiriti građane koje je zanimalo je li njihova država spremna odgovoriti na eventualni napad živih mrtvaca.

- Pitam vas ovo u ime svih zabrinutih Kanađana, radite li s američkim kolegama na međunarodnoj strategiji za borbu protiv zombija? Zaraza se vrlo lako može pretvoriti     u pandemiju i ne želimo da se zombi invazija pretvori u zombi apokalipsu - upitao je Bairda Pat Marin, predstavnik Nove demokratske partije.

- Uvjeravam vas da sam posvećen tom problemu i kategorički vam poručujem: Zombiji nikada u Kanadi neće naći mirno utočište! - odgovorio je Baird.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WOMANIZER 14.02.2013.

    mi ih u hrvatskoj imamo dosta, svaki dan nam piju pamet!

  • KrečkoZabojati 14.02.2013.

    Obzirom koliko eksperimentiraju sa razno raznim virusima, boleštinama, biokemijskim oružjem, koliko god to zvučalo suludo, uopće me ne bi iznenadilo da predmet sprdnje jednom postane surova stvarnost. Ne mislim, naravno, da bi mrtvaci mogli oživjeti i slične besmislice sa apokaliptičnim predznakom, ali nekako se bojim da bi kojekakvi virusi kojima tako nonšalantno manipuliraju stvarno mogli pretvoriti poneki filmski scenarij u stvarnost...

  • Juggs 14.02.2013.

    nesto tamo gore smrdi . Pa nije 30-40 mil ljudi bedasto. ocito su imali razloga zasto to pitati

Komentiraj...
Vidi sve komentare