To je to što me zanima!

Kao u bajci: Profesorica i beskućnik su se vjenčali

Iako je Joanne imala dobar posao, svoj stan i auto, nešto joj je nedostajalo u životu. Otišla je na odmor u SAD, zaljubila se i udala za beskućnika
Vidi originalni članak

Bivša britanska sveučilišna profesorica Joanne St Clair (37) iz Nelsona otputovala je u SAD na odmor prije sedam godina. zaljubila se u beskućnika Daniela Orlicka i udala se za njega devet dana kasnije. Par je još skupa i čekaju drugo dijete. Joanne je imala dobar posao, svoj stan i auto, ali nešto joj je nedostajalo. Upoznala je Daniela u hostelu u Los Angelesu. Počeli su se raspravljati o televizijskoj seriji 'The Simpsons'. Ispričao joj je kako teško živi i zarađuje svirajući na ulici jer je sanjao kako će postati popularni pjevač. Odsvirao joj je neke svoje pjesme. Nakon pet dana Daniel joj je rekao 'Znaš da ćemo se oženiti', Joanne je rekla 'Znam'. Oženili su se i tetovirali prstenje. Njezina obitelj šokirala se čuvši da se udala za uličnoga zabavljača beskućnika. Sada žive u Velikoj Britaniji, a Joanne mu je menagerica. Zajedno vode diskografsku kuću.
- Ljudi govore kako treba postupiti razumno, a ne slušati srce. Ja sam poslušala svoje srce i nisam požalila - rekla je Joanne.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • polaris 24.04.2010.

    Po meni on nije beskućnjik samo jednostavno sanjar i ostario mu se san

  • predsjednik03 24.04.2010.

    ko nema u glavi ima u gaćama ! profa je to prepoznala !!

  • predsjednik03 24.04.2010.

    sigurno ima veeliku cijev !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare