To je to što me zanima!

Kavu za van poslužuju vam konobarice u bikinijima

Nemilosrdna konkurencija natjerala je vlasnike kafića uz autoceste u SAD-u da razmisle o novoj ponudi kako bi privukli više gostiju za šankove
Vidi originalni članak

Česte gužve na američkim autocestama utjecale su na pretjerano veliku konkurenciju kioska s kavom za van. Kako bi privukli što više vozača u svoje radnje, neki vlasnici su odlučili začiniti ponudu. Lijepe djevojke u minijaturnim bikinijima pred aparatom za kavu sve su brojnije na prenatrpanim cestama diljem države Washington. Tijekom godinu dana otvoreno je najmanje šest takvih kafića na cesti između Monroea i Edmondsa. Vlasnici kažu kako im je nakon toga posao procvao te da namjeravaju zaposliti još osoblja spremnog na ovu vrsta rada. Neki čak razmišljaju i o muškim konobarima u kupaćim gaćicama.
- Na ovaj način vratio sam malo Vegasa u Washington - kaže Bill Wheeler, koji je blizu grada Everetta otvorio kafić "Grab 'N' Go Espresso". I dok je većina putnika oduševljena novim konobaricama, konkurencija, koja se nije odlučila za nove uniforma svojih zaposlenika, negoduje.
- Ovo je kraj za naš biznis. No ja ću prije zatvoriti radnju, nego skidati svoje konobare - priča Tina Taylor, vlasnica kafića Giddy Up 'N' Go. Vlasnici novih kafića brane se da ne krše zakone, a promet raste iz dana u dan. Zanimljivo je i da mlade djevojke čekaju u redu ne bi li se zaposlile u kafićima gdje će nositi samo bikini i posluživati umorne vozače.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare