To je to što me zanima!

Klizač pokazao "srednjak" na natjecanju pa ga izbacili

Srednji prst oduvijek je slikovit način izražavanja. U sportu to nije prihvatljivo, a to je na svojoj koži osjetio 20-godišnji klizač iz Kine, Song Xingyu
Vidi originalni članak

Na natjecanju u brzom klizanju pokazao je srednji prst publici nakon što je prošao kroz cilj. Nije mogao izdržati uvrede i provokacije iz publike pa je navijače "pozdravio" srednjim prstom, gestom koja nije primjerena sportskim borilištima.
- Žao mi je, znam što sam napravio. Nisam mogao izdržati. Ispričavam se svima - rekao je Kinez nakon natjecanja.
To nije pretjerano "omekšalo" kineski odbor pa su mu zabranili trenirati i natjecati se godinu dana. U odluci su naveli da bi mladić u tom razdoblju trebao razmisliti o svom ponašanju. Među ostalim kineskim sportašima koji su kažnjeni zbog neprimjerenog ponašanja je i stolnotenisač Chen Qi, kojeg je odbor poslao u vojni kamp jer je mladić tijekom natjecanja nogom udario stolicu. Prije olimpijskih igara u Ateni četvoricu kineskih stolnotenisača izbacili su iz ekipe jer su izlazili s djevojkama stolnotenisačicama. Odluku su obrazložili time da su ugrožavali djevojkama pripreme za natjecanje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • beskoristan 08.01.2009.

    Mislim da sam negde procital(možda cak i u 24 sata) da su na taj nacin,nekad davno muskarci muskarce pozivali na sex...pa si vi sad mislite kad kažete nekom srednjak...:))

  • thrys 07.01.2009.

    kakva banalna kretenarija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare