To je to što me zanima!

Klokanica.hr daruje: Bebivita poklon paketi za mališane

Sudjelujte u nagradnom natječaju na portalu Klokanica.hr i osvojite paket koji sadrži pet Bebivita mesnih kašica, žličicu, majicu, edukativnu čašicu, mali savjetnik o dohrani i torbicu
Vidi originalni članak

U nagradnom natječaju koji traje od utorka 4. veljače do ponedjeljka 10. veljače u 11 sati portal Klokanica.hr vam daruje 10 Bebivita poklon paketa! Sve što je potrebno za sudjelovanje u natječaju je ispuniti obrazac koji se nalazi ispod članka na portalu Klokanica.hr. Odgovorite i na pitanje koja je bila prva kruta hrana vaše bebe, koje ćete pronaći u obrascu, jer ćemo nagraditi 10 vaših odgovora! Uključite se ovdje! Sretno! 

Sigurne i zdrave kašice s mesom

Prilikom izbivanja iz kuće, za vrijeme putovanja ili u nedostatku vremena za pripremu mesnog obroka, preporučujemo da svojem mališanu ponudite jednu od Bebivita mesnih kašica.

U kašicama su idealno kombinirani okusi mesa (izvor bjelančevina) i povrća (bogatstvo vitamina i minerala) uz dodatak žitarica koje osiguravaju potrebnu količinu vlakana. Meso, kao i ostali sastojci Bebivita kašica (povrće, žitarice) od uzgoja do upotrebe prolaze najstrože kontrole, kvalitete kako bi se djeci osigurali cjeloviti i kvalitetni obroci u kojima nema ostataka hormona, antibiotika ili pesticida. Bebivita kašice ne sadrže umjetne arome, boje ili konzervanse. Sadržaj mesa i veličina komadića u prilagođeni su dobi djeteta. 

Pročitajte zašto je meso važno u prehrani dojenčeta!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare