To je to što me zanima!

Klonirala svog psa i za novog 'iskeširala' čak 290.000 kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Djevojka je ispričala i kako je njen ljubimac uginuo prije tri godine, a njegovu smrt nikada nije preboljela i silno je željela istog psa. Obratila se tvrtki za kloniranje
Vidi originalni članak

Danielle Tarantola iz New Yorka je za 50.000 dolara klonirala svog psa nakon što joj je ljubimac uginuo. Obratila se južnokorejskoj tvrtki, jedinoj na svijetu koja se bavi kloniranjem životinja. Oduševljena je investicijom.

- Zaista ne vidim razliku među psima. Imaju identične geste i igraju se potpuno jednako - rekla je Danielle. Kazala je kako su stručnjaci od njenog uginulog psa uzeli uzorak DNK te su tako "stvorili" novog psa. Prije nekoliko mjeseci su joj se javili kako bi joj priopćili sretnu vijest da su surogat kujicu uspješno oplodili, javlja Daily Mail.

Djevojka je ispričala i kako je njen ljubimac uginuo prije tri godine, a njegovu smrt nikada nije preboljela i silno je željela istog psa. 

- On je bio kao dijete koje nikada nisam imala. Prema psiću sam se vjerojatno i odnosila bolje nego što se većina ljudi odnosi prema svojoj djeci - priznala je Danielle. Kaže kako je imala i posebne kostime za svog ljubimca. Rekla je i kako se njen psić zvao Trouble (nevolja), a novi psić se zove Double Trouble (dupla nevolja).

Idi na 24sata

Komentari 28

  • emeraldeyes 14.02.2012.

    možda je genetski identičan, ali da li će mu karakter biti isti kao i 'originalu'...?

  • KrisDani 19.01.2012.

    i ja sam izgubila psa, i zna bit tesko jer se vezes za tako lijepo stvorenje, ali zivot ide dalje, i nikad mi nebi palo na pamet potrosit 290.000 na jednog psa, nego bi otisla u azil i uzela jedno napusteno stene a da imam toliko para da se mogu razbacivati dala bi azilu da pomognem malim slatikm storenjima.

  • ja__zg 15.01.2012.

    mislim da ženska ni nije ženska! izgleda ko transeksualac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare