To je to što me zanima!

Konji posvojili pingvina koji je izgubio svoje jato: Bok mališa

Izgubljeni pingvin prišao je konjima i pozvao ih na igru, a oni su ga prvo dobro proučili. Sa zanimanjem su ga pogledali i ponjuškali pa ga prihvatili u svoje krdo
Vidi originalni članak

Pingvin koji se odvojio od svog jata na Falklandskim otocima ubrzo je pronašao novu obitelj. Izgubljeni pingvin prišao je konjima i pozvao ih na igru, a oni su ga prvo dobro proučili. Sa zanimanjem su ga pogledali i ponjuškali pa ga prihvatili u svoje krdo. Neobično društvance se igralo, a snimila ih je Sarah Crofts, vlasnica konja koja radi u Grupi za očuvanje Falklanda. 

- Nisam mislila da će konji obraćati pažnju na pingvina i nisam mogla vjerovati koliko su bili očarani njime - kazala je, prenosi Daily Mail. Rekla je da konji u Stanleyju inače nemaju doticaja s pingvinima pa im je to bila velika novost. Isprva su pingvinu prilazili polako, pogledali ga i pobjegli, a zatim su se ohrabrili i ubrzo ga nisu htjeli puštati iz svog vidokruga.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • čokica 18.07.2015.

    sve zivotinje ovog svijeta su pametnije, dobrocudnije i bolje od pojedinih ljudi..ako ih opce mogu tako nazvati...a ima ih sve vise, na zalost

  • Mali-jedan 13.07.2015.

    Ne treba se ništa čuditi. Sve je usklađeno i uravnoteženo osim nas, jedino naša vrsta potpuno odudara od savršenog sklada. Djelujemo kao tumor na ovoj planeti, činimo isključivo zlo i sebi i svima drugima; što je najgore, većina toga uopće nije svjesna niti je u stanju shvatiti da bi moglo biti puno bolje i za nas i za sve ostale.

  • Moslavka 12.07.2015.

    Eto mi ljudi bi mogli nauciti od ovih zivotinja. Nije bitno kako izgledas, koje si boje, malen ili veliki prihvatis jedno drugog i svijet bi bio puno bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare