To je to što me zanima!

'Kravo neotesana!': Urnebesna 'paljba' vozačica u V. Kladuši

Punih osam minuta trajao je sukob između dvije vozačice koje su se okrznule automobilima na lokalnoj cesti u Velikoj Kladuši, u Bosni i Hercegovini...
Vidi originalni članak

Nakon što je jedna od vozačica skrivila prometnu nesreću, obje su izašle iz automobila i krenule s izvikivanjem vrlo domišljatih psovki i uvreda. Naravno, snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama i dosad ju je pogledalo više od sto tisuća ljudi. 

Jedan od slučajnih prolaznika snimio je cijelu svađu koja je potrajala osam minuta i on je stao na stranu jedne, glasnije vozačice dok je drugi promatrač stao na stranu druge. Jedna od njih nazvala je policiju pa se posvađala i s njima nakon što su joj rekli da mogu doći, ali tek za oko sat vremena. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • montello 08.07.2016.

    cirkus

  • Mthesecond 08.07.2016.

    Hahaha...Stao sam kod ˝ćurko jedna˝ :))) Tako je to kad nekim ćurkama daš volan u ruke :D Sretao se s istima i kod nas,nije rijedak slučaj :)) Kad ćurka naleti na ćurku :D Ćurani nebi ovako znali s riječima :)))

  • kiko3655 08.07.2016.

    morat cu i ja poceti pisati vijesti.. danas mi nitko nije stao na pjesackom .. drugi put samo moram snimati .. i eto hita 😬🙈

Komentiraj...
Vidi sve komentare