To je to što me zanima!

Kuća iz snova je njihovo malo nuklearno sklonište

Britanski par oduševljen je svojom kućicom iako žive blizu bučnog nuklearnog postrojenja. Ne žele otkriti koliko su je platili, ali priznaju da nisu puno
Vidi originalni članak

Britanski par kupio je kolibu kraj nuklearnog postrojenja Dungeness u Kentu. Agencija za promet nekretninama 'Geering and Colyer' ponudila je prelijepu kolibu za izuzetno povoljnu cijenu. Pokazali su i slike kuće s predivnim krajolikom u pozadini. Novopečeni bračni par Anne Durling i Roger Gillett zgrabili su priliku. Nisu željeli otkriti koliko su je platili, ali su priznali da je bila mnogo manje od 247.000 funti (dva milijuna kuna) koliko je agencija na početku tražila. Uselili su se sa svojim psićem, zecom, guskom i dva zamorca. Unatoč ne tako divnom krajoliku, njima je kuća savršena iako je agencija zaboravila napomenuti blizinu bučnog nukleranog postrojenja.
- Čim smo je vidjeli znali smo da je moramo imati. Iznutra je prelijepa. Točno to smo tražili. Ne razumijem zašto se svi žale - rekla je Anne.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NikolaCukon 09.09.2011.

    ...

  • triangl 27.12.2009.

    sad će im se parit guska sa zecom i psom i okotit mačka sa sedam nogu

  • Fizičar 27.12.2009.

    Zracenje u okolici nuklearke je strogo regulirano, tako da nema sanse da se ista desi. Vise zraci dijete koje se igra u pjescaniku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare