To je to što me zanima!

Osvojite Barilline kuharice! Skuhajte i pošaljite nam recept!

Pripremite svoj omiljeni recept koji je inspiriram naslovom jedne o Barilla kuharica koje možete osvojiti i sudjelujte u natječaju! Iznenadite nas svojom maštovitošću!
Vidi originalni članak

Proljeće već lagano kuca na vrata, tržnice su sve bogatije pa svima nama mašta ubrzano radi i samo nas pita - Što ćemo fino kuhati? 

Kako bi vas dodatno inspirirali i potakli na pripremu novih jela ili provjerenih klasika čije recepte čuvate generacijama, Gastro.hr je u suradnji s Mozaik knjigom pokrenuo nagradni natječaj u kojemu vas daruje sa šest Barillinih kuharica, koja će vas osvojiti jednostavnošću i izborom jedinstvenih talijanskih recepata.

Kako sudjelovati?

Sve što trebate napraviti je do 18. ožujka ispuniti obrazac na kraju članka na portalu Gastro.hr, napisati recept i poslati barem dvije fotografije vašeg jela (na jednoj  fotografiji pokraj jela napišite na papiriću Gastro.hr kako bi bili sigurni da ste vi autor fotografije) inspiriran  jednom od tema kuharica koje vam poklanjamo. Ovisno o tome koju temu odaberete konkurirat ćete za kuharicu iste tematike, a pobjednik u svakoj kategoriji dobit će po jednu kuharicu. Možete birati između: predjela i grickalica, tjestenine, mesa, ribe, kruha i peciva ili deserta. 

Najbolji recepti i prateće fotografije bit će odabrani od strane redakcije portala Gastro.hr, a imena dobitnika će biti objavljena 19.ožujka 2014. godine.

Sudjelujte u natječaju i sretno! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare