To je to što me zanima!

Lažnim novcem htio kupiti lažnu drogu od policajca

Američka policija iz Erwina uhitila je muškarca koji je krivotvorenim novcem htio kupiti lažne tablete "OxyContin". I to od policajca na tajnom zadatku
Vidi originalni članak

Američka policija iz Erwina uhitila je neimenovanog muškarca koji je krivotvorenim novcem pokušao kupiti lažne tablete "OxyContin" od policajca na tajnom zadatku. Istražitelj Frank Rogers rekao je kako se policajac našao s nekoliko ljudi u kamp kućici i dogovorio da 21-godišnjak i njegov prijatelj kupe 76 tableta za 28.500 kuna. Novac, kojim je mladić pokušao platiti tablete bio je "očito krivotvoren". Neke novčanice bile su isprintane samo s jedne strane.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zdtaja 02.03.2009.

    Tko koga tu sad pokušava zajebati?

  • Kusirica 01.03.2009.

    Uz dobrog advokata bi se mogao i izvuci! Pa ko je kome tu prodavao, pa tako onda panduri mogu sve i svasta raditi i u iskusenje svakog dovest za razno raznu stvar. Pa di je tu sad limit i ovlasti pandura!!!!! Znaci, pandur ukrade auto i mi ga zeli utranpit! I ko bi trebao odgovarat, ja ili on. Za tu drogu ili narkotike panduri moraju imati i uredni zapis o zapljeni ili tme slicno, a ne zaletiti se na ulicu i cimati krelce za koji su ionako u klincu i moguce ih je ulovit i bez te namijestaljke. Po tom principu bi vise od pola planete islo u ćorku.

  • fcjan 01.03.2009.

    auuuu... al se zajebo

Komentiraj...
Vidi sve komentare