To je to što me zanima!

Let za 5: Putnici dobili baš sve što su poželjeli da im se daruje

Kanadska zrakoplovna kompanija WestJet iskoristila je ove blagdanske dane kako bi počastila putnike te pritom stigla na dobar glas. Pogledajte što je i kako izvela...
Vidi originalni članak

Više od 250 sretnika, koji su s međunarodnih aerodroma u Torontu i Hamiltonu letjeli za Calgary, otišli su kućama punih ruku jer im je zrakoplovna tvrtka WestJet kupila baš sve što su poželjeli.

Među zamotanim poklonima tako se našlo televizora, kamera, igračaka i konzola, ali i gaća i čarapa jer se neki ispred 'kutije želja' nisu najbolje snašli ili je to doista bilo ono jedino što su trebali i htjeli.

WestJet nije precizirao koliko ga je taj marketinški potez stajao, međutim otkrio je da je božićno darivanje osmišljeno još u kolovozu te da je na projektu sudjelovalo čak 175 volontera.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • pokušajmo bit bolji 12.01.2014.

    prekrasno

  • Vjerujem_1 09.01.2014.

    Svaka čast onome kome je ta ideja pala na pamet, prekrasno je vidjeti radost na licima ljudi. Trebalo bi mnogo, mnogo sličnih događaja. Ovo mi je izmamilo suze radosnice.

  • anasanvila 14.12.2013.

    dobili su poklone opet bogati koji imaju para kupovati karte, putovati i leteti. Zasto poklone nisu dali u humanitarne svrhe, deci sirocicima koji bi se obradovali i malim stvarima, nekim lutkicama, paznjom, toploj odeci, umesto sto vec bogatima kupuju televizore kamere i druge gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare