To je to što me zanima!

Letite Qantasom ako želite naučiti tajne ženskog orgazma

Qantas Airlines tvrdi kako je dokumentarac jedan od najpopularnijih u njihovoj ponudi. Emitiraju ga kako bi putnici mogli shvatiti "zamršenost ženskog orgazma"
Vidi originalni članak

Putnici na letu australskog prijevoznika Qantas Airlines odnedavno mogu pogledati francuski dokumentarni film o ženskom orgazmu, javlja Daily Mail. Film "Objašnjeni ženski orgazam" sadržava isječke starih porno filmova, grafike i zvukove koji se zasigurno ne bi pojavili u udarnom televizijskom terminu. Glasnogovornik avioprijevoznika, Luke Enright, izjavio je kako "film nude putnicima na prekooceanskim letovima kako bi shvatili zamršenosti ženskog orgazma". Dodao je i kako je film najpopularniji od svih u ponudi te da će ga nastaviti emitirati do studenog. Osoblje zrakoplova može isključiti film ako se prikazuje maloljetnicima. 

Ipak, sociolozi su zabrinuti zbog prikazivanja dokumentarca na letu.

- Izvrsno je ako djeca i mladi mogu naučiti nešto o seksualnom užitku, jer uglavnom uče samo o biologiji seksa, ali ovaj dokumentarac nije prikladan za njih i nema edukativnu namjenu - izjavio je Michael Flood, australski sociolog. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lafcina 16.08.2011.

    Najprije film(teorija) a poslje u kod pilota na praksu

Komentiraj...
Vidi sve komentare