To je to što me zanima!

Lica 10 najpopularnijih porno glumica pretvorio je u jedno

Studija Jona Millwarda je srušila nekoliko mitova, primjerice onaj da su gledateljima bitne velike grudi. Baš naprotiv, štovatelji žanra se ne žale ni na 'samo dvojkice'...
Vidi originalni članak

Uzmite deset najpopularnijih glumica današnjice, spojite ih u jednu i dobit ćete - Nikky Lee, bjelkinju smeđe kose visoku 165 cm, tešku oko 53 kg i, zanimljivo, nevelikih grudi, dvojkica!

Tako je barem izračunao Jon Millward (26) u studiji Duboko unutra nedavno objavljenoj na njegovoj internetskoj stranici.

Millward je čak pola godine proučavao deset tisuća zvijezda filmova za odrasle te sa svijetom podijelio još nekoliko zanimljivih podataka.

Primjerice, tri najpopularnije uloge su tinejdžerice, seksi mame (milf) i supruge, a u poslu je najviše bjelkinja. Njih je čak 70.5%, dok je tamnoputih dama 14%.

Nadalje, njih 62% pristaje na analni seks ispred kamera, a čak 40% nema ništa protiv dvostruke penetracije. 

Najviše djevojaka u taj posao uđe u dobi od 22 godine, dok u prosjeku muškarci ispred kamera stanu dvije godine kasnije.

Ako vas zanima što je još sve Millward otkrio posjetite njegovu stranicu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Haf932 21.02.2013.

    Sunny Leone je najbolja !

  • dejosk 21.02.2013.

    bezveze ....

  • CpC-99 21.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare