To je to što me zanima!

Lik savjetovao HT i poentirao: 'Jeste probali ugasiti i upaliti?'

T-com je na svim kanalima vrijedno odgovarao na pitanja korisnika i obavještavao ih o trenutačnom stanju, a jedan savjet Twitteraša nešto je što se danas naveliko dijeli po društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Hrvatski telekom jučer je imao poteškoća u radu fiksne i mobilne mreže u cijeloj Hrvatskoj, a korisnici su im cijeli dan slali pritužbe.

T-com je na svim kanalima vrijedno odgovarao na pitanja korisnika i obavještavao ih o trenutačnom stanju, a jedan savjet Twitteraša nešto je što se danas naveliko dijeli po društvenim mrežama.

KOLAPS TELEFONSKIH LINIJA 'Nije ovo ni prvi, ni zadnji put, treba drukčije spojiti sustav...'

Čak su dobili pohvalu i od samih administratora Telekoma.

- Jeste probali ugasiti i upaliti? - napisao je jedan muškarac, time dajući tipični odgovor svake službe za korisnike koja 'drži do sebe'.

Komunikacija je tekla dalje, pa je na kraju građanin utješio Dejana S. iz Hrvatskog Telekoma da narod ima strpljenja, s obzirom na to kakvi je ljudi vode.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ..Shadow.. 30.09.2020.

    Primjetio sam da je čim na sat dva operateri ne rade, takva salva mržnje, bijesa, agresija kao da su masakrirali cijelo jedno selo. Kao da jedva čekaju baš operatere napadat koje ne branim nego progovaram protiv licemjerja, sasvim sigurno bi ih linčovali da 2 dana net ne radi ali to što političari kradu, e tu su operatori dobri jer vam daju priliku internet revolucije, hrabrim ratnicima? Danas je čovjek umro na hemodijalizi zbog teške greške ali ne krivim sestru toliko koja je pogriješila nego Beroša i ekipu koji maltretiraju narod i sve-AŠ SVE se samo o coroni radi u zdravstvu, hoće li itko bijes na njih akav usmjeriti i protestirati ili je važnije ne imat net par sati nasuprot ljudskog života?

  • salter 30.09.2020.

    bilo bi super da nam umanje račun i onda se ne moraju ispričavati. Ono da plate oportunitetni trošak ćemo im oprostiti ;)

  • mladozenja 30.09.2020.

    Pojeli misevi kablove

Komentiraj...
Vidi sve komentare