To je to što me zanima!

Ljepotica će u zatvor jer je gola sjedila na zastavi

Leysi Suarez fotografirala se potpuno gola na konju, a kao sedlo joj je poslužila peruanska zastava. Suočava sa sa zatvorskom kaznom
Vidi originalni članak

Ministar pravosuđa u Peruu kaže kako je Leysi na ovaj način povrijedila domoljublje i nacionalne simbole. Za tu vrstu prijestupa Suarez može biti kažnjena sa četiri godine zatvora. Sporne fotografije pojavile su se na naslovnici časopisa DFarandula, a uznemirila je političke krugove u trenutku kada se Peru sprema za proslavu 187. godine od neovisnosti.  
- To je nacionalni simbol koji zahtjeva respekt, a ako ih koristite nepravilno i uvredljivo, bit ćete kažnjeni - rekao je ministar obrane Antero Flores, koji je javnom tužitelju naredio da preuzme slučaj i podigne optužnicu.
Suarez se brani da je to što je ona učinila patriotsko djelo.
- Nisam učinila ništa loše, a kamoli počinila zločin. Volim Peru i to sam pokazala svojim tijelom i dušom - pravda se Leysi.
Poznati odvjetnik Mario Amoretti rekao je kako postoji velika razlika u načinu na koji se nacionalna zastava upotrebljava. Zagrnuto golo tijelo zastavom nije isto kao sjedanje s golim tijelom na nju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • guza_kiler 27.07.2008.

    A zasto ne sjedi na meni

  • kklaudio 27.07.2008.

    a Antero Flores drka na nju

Komentiraj...
Vidi sve komentare