To je to što me zanima!

Ljubav je za njega vječna: Sam je plakao za stolom za dvoje...

Na objavu je na Facebooku u tri dana reagiralo oko 600 tisuća korisnika. Stariji muškarac slavio je Dan zaljubljenih bez supruge, te je sve jako emotivno proživio. Kao i mnogi koji su ga vidjeli...
Vidi originalni članak

Fotografija starijeg muškarca koji briše uplakano lice dok naizgled čeka svoju pratnju na Valentinovo postala je viralna nakon objave korisnice Facebooka koja je objasnila o čemu se radi. Po njezinim riječima, radi se o udovcu koji je Valentinovo obilježio s posmrtnim ostacima svoje supruge.

- Molim vas, volite svoje najdraže dok za to imate prilike, nikad ne znate što sutra donosi - napisala je Chasidy Gwaltney na Facebooku.

Sjedila je u restoranu u teksaškom Corpus Christiju, a preko puta nje muškarac sa slike. Na stolu je bilo darova, a među svim isticala se posebno uređena boca. Gwaltney kaže da je u toj boci pepeo njegove žene.

- Slika govori sama za sebe i lako će na vas djelovati kao što je i na mene - napisala je žena u objavi.

Na objavu je na Facebooku u tri dana reagiralo oko 600 tisuća korisnika. 

The Sun nije stigao do potvrde njezine priče, no to nije spriječilo ljude da objavu masovno dijelo.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 19.02.2018.

    Ne vjerujem u ovako javna zalovanja i ceremonije...jos su mi odvratnij Fb statusi i objave tuge i zalosti netom poslin nekog tragicnog dogadjaja pa i od strane najuze obitelji........mislimmmmmmm stvarno...da uistinu zalujes, da si slomljen od tuge nebi bio ni na nebu ni na zemlji a kamoli logiran na Fb-smisljao status... -.-"

  • marijan50 19.02.2018.

    Ja bih tako isto postupio s pepelom prve ljubavi. Sve ostale nisu zaslužile sjediti sa mnom u restoranu. Čak ni u prahu.

  • Cvrčko 17.02.2018.

    Eh da mi je i ovo dozivjeti u zivotu... da zaljubljenost traje duze od par mj... Izgleda dirljivo i lijepo, ali ja u to ne vjerujem 😔 Nije to za mene..

Komentiraj...
Vidi sve komentare