To je to što me zanima!

Ljubav vojnika i psa: Pronašli su jedan drugog u Afganistanu

Ispovijest hrvatskog vojnika koji je u Afganistanu pronašao svog najboljeg prijatelja, psa kojeg naš ratnik i spašava iz pakla te zemlje, moći će sljedećeg vikenda u Zagrebu čuti svi posjetitelji Real Dog konferencije
Vidi originalni članak

Ispovijest hrvatskog vojnika koji je u Afganistanu pronašao svog najboljeg prijatelja, psa kojeg naš ratnik i spašava iz pakla te zemlje, moći će sljedećeg vikenda u Zagrebu čuti svi posjetitelji konferencije Real Dog Conference, stručnog skupa namijenjenog dobrobiti pasa.

Zagreb će tako drugu godinu zaredom ugostiti najbolje domaće i inozemne stručnjake za pse, ljude koji znaju što psi i misle o nama, što psi osjećaju, ali i one koji će reći kako psima pomoći, kako ih spasiti od boli, a ponekad i od - čovjeka. 

Druga Real Dog Conference održat će se 16. i 17. studenog u prostorima Nove Galerije u Zagrebu. Konferenciju organizira Udruga za dobrobit i zaštitu pasa Indigo pod medijskim pokroviteljstvom 24 sata.

Riječ je o jedinoj konferenciji čiji su glavni ciljevi dobrobit i zaštita pasa te poticanje odgovornog i aktivnog vlasništva o čemu će se moći više naučiti i poslušati od stručnjaka poput trenera, biheviorista, veterinara te mnogih drugih vrsnih poznavatelja ove životinjske vrste.

Shvaćanje psećih potreba izuzetno je bitan korak za uspješan suživot psa i čovjeka te, na koncu, trajno smanjenje broja napuštenih pasa i pasa lutalica.

Osim hrvatskog vojnika, koji će na konferenciji sudjelovati zaštićena identiteta, na konferenciji će predavanje održati i Neven Kovačević, stručnjak koji već 26 godina radi sa psima, posebno je bio angažiran u obuci službenih pasa, ali je radio i s kućnim ljubimcima te, između ostalog, organizirao projekt "Pas građanin" 2003. godine.

Za sve će posjetitelje biti osigurana hrana i piće te domjenak nakon prvog dana konferencije kako bi i neslužbeno mogli popričati i pobliže se upoznati s organizatorima i gostima konferencije. Više o predavačima i samoj konferenciji možete saznati na ovom LINKU, a karte su dostupne za kupnju putem sustava ENTRIO.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • maris-ST 18.11.2019.

    super

  • DANIJEL 🐶 09.11.2019.

    Čovječanstvo smo koje psi uče ljudskosti dok paralelno ti isti psi proživljavaju ljudske monstruoznosti razne vrste na svojoj koži, ovakvi rijetki primjeri daju nadu... 🐶🤗

Komentiraj...
Vidi sve komentare