Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Ljubav vojnika i psa: Pronašli su jedan drugog u Afganistanu

Ispovijest hrvatskog vojnika koji je u Afganistanu pronašao svog najboljeg prijatelja, psa kojeg naš ratnik i spašava iz pakla te zemlje, moći će sljedećeg vikenda u Zagrebu čuti svi posjetitelji Real Dog konferencije

Military training
Foto: Ben Birchall/Press Association/PIXSELL
2 komentara

Ispovijest hrvatskog vojnika koji je u Afganistanu pronašao svog najboljeg prijatelja, psa kojeg naš ratnik i spašava iz pakla te zemlje, moći će sljedećeg vikenda u Zagrebu čuti svi posjetitelji konferencije Real Dog Conference, stručnog skupa namijenjenog dobrobiti pasa.

Zagreb će tako drugu godinu zaredom ugostiti najbolje domaće i inozemne stručnjake za pse, ljude koji znaju što psi i misle o nama, što psi osjećaju, ali i one koji će reći kako psima pomoći, kako ih spasiti od boli, a ponekad i od - čovjeka. 

Druga Real Dog Conference održat će se 16. i 17. studenog u prostorima Nove Galerije u Zagrebu. Konferenciju organizira Udruga za dobrobit i zaštitu pasa Indigo pod medijskim pokroviteljstvom 24 sata.

Foto: Pxhere

Riječ je o jedinoj konferenciji čiji su glavni ciljevi dobrobit i zaštita pasa te poticanje odgovornog i aktivnog vlasništva o čemu će se moći više naučiti i poslušati od stručnjaka poput trenera, biheviorista, veterinara te mnogih drugih vrsnih poznavatelja ove životinjske vrste.

Shvaćanje psećih potreba izuzetno je bitan korak za uspješan suživot psa i čovjeka te, na koncu, trajno smanjenje broja napuštenih pasa i pasa lutalica.

Zagreb: Konferencija o zaštiti i dobrobiti pasa u Hrvatskoj | Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL Konferencija će se održati 16. i 17. studenoga

Osim hrvatskog vojnika, koji će na konferenciji sudjelovati zaštićena identiteta, na konferenciji će predavanje održati i Neven Kovačević, stručnjak koji već 26 godina radi sa psima, posebno je bio angažiran u obuci službenih pasa, ali je radio i s kućnim ljubimcima te, između ostalog, organizirao projekt "Pas građanin" 2003. godine.

Zagreb: Konferencija o zaštiti i dobrobiti pasa u Hrvatskoj | Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL Predavačica Dunja Kovač i organizatorica Dora Perši

Za sve će posjetitelje biti osigurana hrana i piće te domjenak nakon prvog dana konferencije kako bi i neslužbeno mogli popričati i pobliže se upoznati s organizatorima i gostima konferencije. Više o predavačima i samoj konferenciji možete saznati na ovom LINKU, a karte su dostupne za kupnju putem sustava ENTRIO.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message