To je to što me zanima!

'Lud' nakon otkaza išarao svoj bijeli luksuzni Porsche

Luksuzni Porsche mnogim je ljudima samo san. Andrew Blair, 28-godišnjak je na svoj skupocjeni bijeli Porsche markerom napisao da traži posao
Vidi originalni članak

Britanac je izgubio posao građevinskog stručnjaka u Dubaiju i u trenutku ludila uzeo crni marker. Na svoj bijeli Porsche ispisao je ime, prezime te da je dobio otkaz i traži novi posao.
- Možda je to zaista bio trenutak u kojem sam izgubio razum. Ali mislio sam da bi moglo upaliti - rekao je 28-godišnji Andrew.
Iz Velike Britanije otišao je prije dvije godine. Bliski Istok bio je pun pogodak jer je imao plaću tri puta veću nego kod kuće. Međutim, zbog krize je izgubio posao kao i njegovih 13 prijatelja.
- Mnogi se moji prijatelji spremaju natrag u Veliku Britaniju. Ja nemam namjeru otići. Samo bi luđak ostavio ovakvu klimu i plaže. Ne bih otišao niti da mi plate - kaže Andrew.
Već mu se javilo nekoliko ljudi u svezi oglasa. Čim dobije posao namjerava obojati Porsche i za to će morati platiti oko 8000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tratuljonac 25.01.2009.

    boxter je sve drugo samo ne Porsche.Osim toga i nema neku cijenu.Kaj nije kupil Carerru S4 .Pa me zanima jel bi nju isarao

  • Zeljk0 22.01.2009.

    auto nije luksuzan... luksuzni auto je Audi A8, Bentley, Phaeton....

  • zoran123456 22.01.2009.

    Neka radi kao fotomodel ;-) Sladak je do boli !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare