To je to što me zanima!

Ma koji Leo DiCaprio: Oscara zaslužuje Leon iz Krim Tima 2

Čak i ako to nikada niste željeli, sigurno ste barem nekoliko puta u životu naišli na Krim Tim 2, domaću kriminalističku seriju koju je nemoguće shvatiti ozbiljno. Mi smo se pak prisjetili najgore scene ikad...
Vidi originalni članak

Krim Tim 2 toliko je loša serija na svim razinama da je zapravo - dobra. U narodu bi se reklo - čisti treš. Jedna naša televizija uporno ju prikazuje već godinama pa gledatelji redovito mogu uživati u katastrofalnoj glumi, očajnoj režiji i bijednim akcijskim scenama. 

Jedna od sigurno najpamtljivijih scena je ona u kojoj umre Ivan Primorac, jedan od tri protagonista, a ostalo dvoje ga pokušava oplakati. Preglumljavanje detektiva Leona i ravnodušnost njegove kolegice sigurno će vas dobro nasmijati. 

YouTube nam je uz ovu scenu 'preporučio' i još jednu u kojoj dvoje detektiva unesrećenoj obitelji priopćavaju da im je kći možda silovana. Ako reakcija njenog oca ne zaslužuje Oscara, onda zaista ne znamo što ga zaslužuje... 

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Zilevski 24.02.2016.

    Hola , ja sam snimao zvuk tamo i zalio sto to nije najavljivano kao najbolji trash u Hrvata jer bi dobilo kultni status ( Krv nije voda tada nije bilo ) , Leon je bio jedan od normalnih likova tam , s obzirom da su nam umjesto režisera dali neiskusne "urednike" dobro je to da smo preživjeli . Salute Leone , boli te ..... , šta , pare u džepu a zabava masi ;) !

  • Mrva05 23.02.2016.

    Mogu se složiti sa kvalitetotm serije, da je jako loše produkcijski napravljena. Standardno za HR mogućnosti. Ali, nikako se nemogu i neću složiti sa "cinizmom" protagoniste serije leona. On nije glumac. već naturšćik koji je solidno doradio svoju rolu. I ova scena , kojom mu se izrugujte nije u redu. Nešto vam moram napisait i Leonu (Lučiću),je u ratu prošao pakao, bo e između ostalog, sudionik jedne jedne od najžešćih operacija tijekom 1992. godine (operacija Berbir),u kojoj je izginulo u cca. pet sati teških borbi blizu 200 hrvatskih brnaitelja. Sudjelovao je u BIH sa 204.brigadomu proboju sa Bijeloga brda na babino brdo, ali o tome mora šutitijer u toba RH nije smjela sudjelovati u ratu u BIH zbog čega ga nema u registru branitelja. Nepravda. "Uvaženi" Marine Zdelaru, prije nego se na ovaj nači izruguješ i pokušavaš poniziti ovim klipom Leona, treba da znaš , da je leon umirovljen u MUP-u, zbog stradavnja na poslu vršeći časnu duzžnost operativca u Odjelu za narkotike i sa težim oblikom PTSP-a, koji mi, njegovi prijatelji, suradnici i obitelj svjedočimo, svakodnevno. Stoga, Marine Zdelaru, ovo mogu nazvati, dno dna ili narodski: smeće, govno od uradka.

  • Toni100_1 21.02.2016.

    Serija je tolko glupa i dobra hahaha jer mi je smjesno gledat te scene, a najbolje je kad provaljuju vrata hahahaahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare