To je to što me zanima!

Magarac završio u zatvoru zbog napada na čovjeka

Magarac u južnome Meksiku služi kaznu u zatvoru predviđenom za ljude zbog napada na čovjeka. Jednog muškarca je ugrizao, a drugog lupio
Vidi originalni članak

Životinju su zatvorili u lokalni zatvor u koji uglavnom zatvaraju ljude zbog pijanstva. U zatvoru je završio nakon što je ugrizao i lupio dva muškarca u blizini farme u meksičkoj državi Chiapas. Policajac Sinar Gomez rekao je kako će magarac ostati u zatvoru dok vlasnik ne plati troškove liječenja ozlijeđenih osoba.
- Zakon je jasan. Ako netko počini zločin, mora u zatvor. Nije bitno tko je ili što je. Zakon je jednak i za životinje i za ljude - govori Gomez. Vlasnik magarca Mauro Gutierrez kaže da će pokušati nekako platiti 2000 kuna troškova liječenja. Žrtve kažu kako je magarac najprije ugrizao Genara Vazqueza (63) za prsa, a nakon toga udario Andresa Hernandeza (52), koji mu je pohitao u pomoć, slomivši mu gležanj.
- Odjednom je bio na nama, kao da je pobjesnio - kaže Hernandez. U policiji kažu kako je trebalo šest muškaraca da smire podivljalog magarca. Ovo nije prvi slučaj u toj državi da je životinja završila u zatvoru. U ožujku ove godine bik je morao u zatvor jer je harao poljem kukuruza. U 2006. pas je bio u zatvoru 12 dana jer je ugrizao čovjeka, a njegov vlasnik je kažnjen sa 90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare