To je to što me zanima!

Majka dala video kao dokaz: Sina (5) mi posjećuju patuljci!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sićušna stvorenja, ističe majka petogodišnjeg Benjamina, nisu agresivna, ali zato užasno smrde i znaju čovjeku lediti krv u žilama tijekom noći svojim vriskovima
Vidi originalni članak

Mog sina Benjamina posjećuju patuljci! Tako kaže poruka ispod videa objavljenog na YouTubeu, a koji je postao golemi hit na društvenim mrežama.

Video prikazuje sićušno stvorenje kako pretrčava iz kuhinje prema vrtu, a njegova autorica, izvjesna Argentinka Silvia iz Santa Fea, je vlasniku kanala obećala dati još materijala koji navodno dokazuje postojanje tih mitskih stvorenja.

Evo što je između ostalog istaknula u poruci koju je moguće pročitati ispod snimke koju je do danas pogledalo oko sedam stotina tisuća ljudi.

- Benjamin je često komunicirao s nevidljivim prijateljima, a imao je i naviku zavlačiti se u kutove kuće. Suprug i ja smo mislili da je to posve normalno za njegovu dob, a onda sam, u siječnju 2011. godine, snimila ovo!

- Benjamin se tog dana ponašao izrazito nervozno, a shvatila sam i zašto kada sam ugledala sićušno stvorenje koje je iza sebe ostavilo grozan smrad i gotovo ispraznilo bateriju iz mobitela - napisala je.

Silvia je dodala da se Benjamin s tim entitetima igra i danas (sada mu je pet godina), te da ta malena bića nisu agresivna, tek smrdljiva i neugodna jer znaju vriskati usred noći.

Zanimljivo, premda znamo da danas svaki spretniji klinac na svom računalu može namontirati čuda, sadržaj videa u komentarima nije ismijan te je neke potaknuo da prepričaju vlastita slična iskustva. Jeste li ih i vi imali?

Idi na 24sata

Komentari 54

  • handrmolja 12.01.2016.

    Ma vidi se da je ovo photoshop napravio

  • maaar 13.07.2015.

    ako nisu Strumpfovi, ne priznajem. :)

  • kirby30 10.07.2015.

    staro minimum 1god.

Komentiraj...
Vidi sve komentare