To je to što me zanima!

Majstori iz Dubrave prijatelju su ukrasili auto s 4500 lampica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osmero prijatelja iz Zagreba satima je na Badnjak kitilo Chevrolet Camaro Transformers izdanje iz 2012. godine. Ukrasili su ga s preko 4500 lampica dužine preko 300 metara
Vidi originalni članak

Nas osam ga je kitilo tri do četiri sata. Potrošili smo oko 4500 lampica dužine preko 300 metara, pohvalio se čitatelj, koji nam je poslao fotografije okićenog automobila. Ovdje pogledaj i groblje Ferrarija

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osmero prijatelja iz zagrebačke Dubrave na Badnjak je u garaži u Dupcu satima ukrašavalo Chevrolet Camaro Transformers limitirano izdanje iz 2012. godine, rađeno prema modelu iz popularnog filma. Rezultatom su bili i više nego zadovoljni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Željeli smo napraviti svojevrsno božićno drvce na četiri kotača. Znali smo da će auto privlačiti puno pažnje s obzirom da je taj model i inače atrakcija gdje god se pojavi. Pokazalo se da je naša ideja bila pun pogodak. Gdje god se auto pojavio, svi su ga gledali, divili mu se i fotografirali se s njim, a posebno su mu se razveselila djeca - kazao nam je mladić, koji je izrazio želju ostati anoniman.

Objasnio nam je kako su svjećice spojili na akumulator preko pretvarača struje na 220 volti te ih spojili na utičnice koje su stavili u automobil. Same lampice po vozilu su pričvrstili selotejpom.

- Mislili smo da će to biti čas posla, no dok smo sve spojili na pretvarače potrajalo je - priznao je. Kaže da je automobil sam po sebi atrakcija gdje god se pojavi, osobito ovako okićen.

- To je najskuplja jelka u gradu. Riječ je o automobilu koji ima više od 500 konjskih snaga i vrijedi više od 50.000 eura. Njegov izgled i zvuk motora privlače pažnju i bez lampica - tvrdi naš čitatelj. Lampice pale samo preko noći jer se po danu ionako ne vide, a Camaro će, kao i božićno drvce, raskititi negdje poslije Nove godine.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 31.12.2017.

    Camaro od 500 konja...vjerojatno neko siroče iz dijaspore...izbjeglica...iliti pobjeglica...jadan...

  • No.1 26.12.2017.

    Ajme koji kič ,ovo boli .Nadam se da su ovo pripadnici neke manjine

  • sol 26.12.2017.

    Taj ima umjesto laka ljepljivu traku ako ne ide skinuti ce, na 50 somova se ne ljepi selotejp, a lampice su na baterije, jer kompjutor na autu ne trpi pretvarac i opasno, ostale im od prodaje, i jos auto od 50 somova impresivno, a smiju se i provozati, kazna nije probljem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare