To je to što me zanima!

Malo previše popio: Kinez si je dvije ribe gurnuo - pogodi gdje

Alkohol očito ne djeluje isto na svakoga, a neke totalno 'pomuti'. Jedan takav slučaj dolazi iz Kine, gdje si je pijani muškarac gurnuo dvije žive ribe u najnezgodnije mjesto
Vidi originalni članak

Pijani muškarac s juga Kine morao je hitno u bolnicu iz nevjerojatno bizarnog razloga - gurnuo si je dvije žive ribe u anus!

Riječ je o piškorima, koji su doplivali do njegovih crijeva, s tim da se jedna riba uspjela probiti kroz stijenke crijeva, što uzrokuje jake bolove u trbuhu, piše Daily Mail.

Liječnici su uspjeli ukloniti ribe i smjestili su muškarca na intenzivnu njegu. Sve je počelo s prekomjernom konzumacijom alkohola nakon koje je iz nepoznatog razloga odlučio ugurati žive ribe u svoj anus. Nakon što su ostale unutra više od 24 sata, otišao je u bolnicu s visokom temperaturom, niskim krvnim tlakom i jakim bolovima u trbuhu.

Kirurzi su obavili radiografsku kontrolu i locirali ribe, a pacijentu je dijagnosticirana perforacija crijeva, otpuštanje crijevnog sadržaja u peritonealnu šupljinu. Jedna riba je zaglavila u gornjem lijevom dijelu trbuha, a liječnik je izjavio da je izazvala ozbiljne infekcije te da je muškarac mogao umrijeti da je riba dosegla gornje organe tijela.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • gloop378 29.03.2017.

    izgleda da su ovi Kinezi seksualno ugroženi: http://www.24sata.hr/fun/bez-komentara-iz-penisa-mu-izvadili-uze-od-93-cm-165653

  • Zeleni_Zub 22.03.2017.

    Zao mi ribe,sirote zivotinje

  • johnny001122 18.03.2017.

    jesu ribe dobro?

Komentiraj...
Vidi sve komentare