To je to što me zanima!

Malo se zaigrao: U penis si je ugurao lokot i ostao 'zaključan'

Mladić je hitno završio u bolnici nakon što je lokot 'doputovao' do mjehura i tamo se zaglavio. U bolnicu ga je odvezla obitelj. Ne zna se u kakvom je stanju mladić
Vidi originalni članak

Muškarac (31) iz Kine koji je gurnuo lokot u penis tijekom seks igrice hitno je morao na operaciju. Mediji su objavili da se neimenovani mladić samozadovoljavao kada je došlo do nesreće. Hitno je završio u bolnici nakon što je lokot "doputovao" do mjehura i tamo se zaglavio.

U bolnicu ga je odvezla obitelj. Rendgenska snimka je pokazala lokot u mjehuru pa su liječnici napravili malu rupu kako bi ga izvukli van. Nije poznato u kakvom je stanju sada mladić niti da li će imati zbog toga posljedice, piše Mirror.

Ranije ove godine, još jedan Kinez (35) ugurao si je u penis 15 hrđavih igli. U bolnicu je stigao sa strašnim bolovima. Odmah su ga operirali.

Spolovilo mu zapelo u utegu

Nijemcu je u rujnu ove godine penis zaglavio u rupi 2,5 kilograma teškog pločastog utega. Morali su ga sedirati, odnosno terminalno umiriti. U bolnicu su pozvani i vatrogasci koji su brusilicom uspjeli osloboditi muškarčevo spolovilo.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • lokal patriota 28.11.2017.

    Koliku ovaj ima čunu kada si je ugurao lokot?

  • mickey_zg 17.11.2017.

    Lokot gurnuo u mališu?!? Kak? Kaj nije mogao, kao i svi normalni ljudi, pljunuti u desnicu i udri, Miško...

  • 17.11.2017.

    zaigrao se on puno

Komentiraj...
Vidi sve komentare